EL MONTCADA VA TENIR PROU AMB UN GOL I POCA COSA MÉS

• Possiblement l’equip de Pedro Quijada va fer mèrits per emportar-se algun punt
  • La mala precisió en els darrers metres va impedir-ho
  • Els locals van marcar l’únic gol del partit a pilota aturada

David López - El CE Vilassar buscava encadenar la tercera victòria consecutiva desprès de guanyar els partits d’Avià i Llefià. I amb aquesta intenció s’anava a Montcada, amb l’objectiu de seguir sumant i començar a deixar una mica enrere la zona de descens i guanyar llocs en la classificació. Al final, però, la falta d’encert dels nostres i una jugada a pilota aturada dels locals ens impedirien emportar-nos cap punt en aquest desplaçament.

El partit va començar força bé pels nostres ja que les primeres ocasions les tenia el CE Vilassar. Un Xavi Torrent inspirat a la punta d’atac, habilitava als seus companys baixant pilotes llargues i prolongant a l’esquena de la defensa local. No obstant, una de les ocasions més clares de la primera part la va protagonitzar el mateix Xavi Torrent, el qual no va poder superar a Adri (porter local) en un mà a mà. El Montcada arribaria pràcticament per primera vegada a la porteria de Chueca al minut 26, però primera arribada local i primer gol. Falta lateral penjada al segon pal, i remat d’Alejandro al fons de la xarxa.

A partir d’aquest moment el CE Vilassar aniria a remolc tot el partit. Tot i anar perdent, les ocasions seguien arribant, i la més clara va ser al final d’aquest primer temps. Pilota penjada l’àrea que remata Moha, aquesta agafa direcció porteria, i quan tothom ja cantava el gol del migcentre vilassarenc, Rodri no resistia la temptació de tocar la pilota per assegurar de totes totes el gol, inconscient que estava en fora de joc marcava però se li anul·lava la diana… Una llàstima ja que mereixíem l’empat en aquest primer temps. Amb el resultat de 1-0 arribaríem al descans.

La segona part començava amb el mateix guió, el CE Vilassar buscava l’empat tot i que el Montcada causava molt de perill cada cop que s’acostava a l’àrea, sobretot en pilotes aturades. Des de la banqueta, es buscaven alternatives i en aquest sentit tant Pedro Quijada com Edu Reyes van ser valents al donar a entrada a 3 jugadors suplents a la vegada: Larbi, Toni i Finidi  buscarien revolucionar el partit.

A tot això s'arribava el minut 61 quan els locals es quedaven en inferioritat numèrica, Óscar era expulsat per doble amonestació. Restaven pràcticament 30 minuts i el rival estava amb 10, així doncs les expectatives d’emportar-se algun punt eren, si més no, majors.

L’ocasió més clara d’aquesta segona part la tindria Xavi Torrent, un altre cop el davanter vilassarenc, mà a mà contra el porter, el regatejava amb solvència, ja nomes quedava empènyer la pilota i quan pràcticament tothom cridava l’empat, un defensa local treia la pilota sobre la línia de gol. Una autèntica llàstima.

Tot i que els nostres ho van seguir intentant, aquest (1-0) acabaria sent el resultat final. A tot això encara va haver-hi temps per una expulsió, el davanter verd i blanc Yerlín, era expulsat en un contratemps amb el porter local.

Amb aquesta derrota, el Primer Equip del CE Vilassar es queda a 3 punts per sobre del descens. La setmana vinent el conjunt entrenat per Pedro Quijada torna a jugar lluny del Municipal de Vallmorena: en aquesta ocasió, desplaçament a la comarca de La Selva. Allà ens hi espera un Farners que compta amb els  mateixos punts que els nostres