CD MONTCADA 0 -1 JUVENIL 'A'

10.01.2012 11:32

EL JUVENIL ‘A’ ACONSEGUEIX TRES PUNTS D’OR  A MONTCADA

Quan l’actitud millora, quan la insistència persisteix 90 minuts,  quan la sort t’acompanya i quan jugues un bon futbol. Quan tot això passa, el més lògic és emportar-se els 3 punts. I això és el què va passar a Montcada, on el nostre Juvenil ‘A’ va guanyar per la mínima (0-1) davant un rival que resideix a una zona tranquil·la de la taula i que es va veure sorprès per un Vilassar que va realitzar un dels partits més complets de la temporada.

Intercanvi de colors a La Ferreria, els locals de verd, nosaltres amb la samarreta vermella, color de lluita, color de sang. I això és el què van posar sobre el terreny de joc els nostres juvenils: molta sang: sang freda per jugar la pilota i sang calenta per no cedir ni espais ni facilitats a l’equip vallessenc.  El partit començava amb un intercanvi de jugades poc precises d’ambdos equips, però a mida que van anar passant els minuts el Juvenil ‘A’ es va fer amb el domini de la pilota fent que el mig del camp del Montcada no rasqués ni una.

Aquesta situació, sumada a la ineficiència en atac dels locals, va fer reaccionar al tècnic del Montcada que, molt valent, va decidir fer fins a 4 substitucions al minut 20 de la primera part. Aquests canvis van propiciar que el Montcada despertés un pèl més, però no pas que el Vilassar cedís la pilota. Amb aquest domini, i amb algunes ocasions de perill amb xuts llunyans, els nostres marxarien al descans amb la sensació de que aquell partit no es podia pas escapar.

Ja sense la presència del Sol, i immersos en un clima força fred, s’iniciava una segona part en la qual calia buscar el gol amb més insistència que al primer temps. Primer Estévez, amb les seves internades per banda; després Bubu, amb un gol que seria anul·lat per un possible fora de joc; més tard Riki o Aitor des de lluny; i finalment un darrer cop més Estévez en un contraatac. Forces ocasions però cap d’ella acabaria en gol, només una, la de Bubu, però seria anul·lada per un fora de joc que, de ser-ho, era molt i molt justet. A tot això el bon treball en defensa i un Montcada que no acabava de trobar-se còmode quan trepitjava camp contrari, propiciava que l’empat fos gairebé tota una seguretat. Però en això del futbol mai se sap, perquè una acció desafortunada, una acció de desequilibri d’un sol jugador o una jugada a pilota aturada poden sorprendre’t i desmuntar-te tots els esquemes.

El Montcada no va trobar aquest camí ja que va topar amb una defensa fèrria i amb un bon Andrés sota pals. Per contra el Vilassar sí que gaudiria del factor sort: una passada a l’espai d’Alejandro perquè Climent sentenciés, una passada a l’espai perquè el porter local es lluís en la seva sortida i fes despareixer el perill, però al final va ser una passada a l’espai perquè el porter fes misto i Climent se n’aprofités per conduir la pilota a tota velocitat fins posar-la al fons de la xarxa (0-1). Un partit dura 90 minuts i el gol arribava al minut 87, una demostració de que el nostre juvenil va insistir fins al final i va creure en la victòria en tot moment. Es van donar molts factors, és cert que la sort ens va acompanyar; però també és cert que la sort és dels qui la busquen, i el Juvenil ‘A’ del Centre Esportiu Vilassar la va buscar amb insistència, amb bon joc i amb actitud. I quan això passa, els tres punts són més a prop que de costum.

Ànims al porter del Montcada

Segons hem pogut llegir a la crònica del web del Montcada, el porter vallesà Israel Paloma va patir una lesió d'espatlla que el deixarà unes tres setmanes fora de competició. Des d’aquí vagi per endavant un missatge de suport i ànims al porter perquè es recuperi quan abans millor.

Esteban Molina al capdavant del Juvenil ‘A’

La recent paternitat de Sergi González, primer entrenador del Juvenil ‘A’, va provocar que a la banqueta del nostre juvenil Esteban Molina es convertís en l’entrenador principal del desplaçament a Montcada. Des d’aquí també volem felicitar a ambdós entrenadors, l’un per la Claudia (la seva nova filla) i a l’altre per la bona tasca al front d’un Juvenil ‘A’ que ha aconseguit per primera vegada en aquesta temporada dues coses importants: mantenir la porteria a zero i puntuar fora de casa.

Més que tres punts

Aquesta victòria ens deixa tercers per la cua: però compte perquè OAR VIC, Juventus, Europa,  Mataró, Bisbalenc, el mateix Montcada.. tots aquests van punxar i per tant s’apreta molt i molt la cosa: estem amb 12 punts: a només 1 punt de la salvació, que la marca el Badalona amb 13 punts. La resta d’equips: Europa 14 punts, Mataró 14punts, Bisbalenc 15, Montcada 17, etc. Per tant estem a 5 punts de la 9a posició de la taula. És cert que els punts aquí són molt cars, però la victòria a Montcada ens en fa sumar 3 de cop i això és una clara injecció de moral.