CD Masnou 2 - 5 BENJAMÍ 'B'

12.04.2011 10:16

Un parcial de 0 a 4 sentencia un bon partit del Benjamí 'B'

El partit començava molt bé pel Vilassar, creant ocasions des dels primers minuts, gràcies a Christian, que en 2 jugades individual molt bones va posar en perill la porteria rival. El 1er gol arribava amb una jugada del mateix Christian, que li donava una bona passada a Carlos en profunditat perquè aquest acabés xutant i el porter no hi pogués fer res. El primer quart acabava 0-1, amb un gran joc dels Benjamins. El segon quart el Vilassar va mantenir el resultat per, després, al 3er quart, s’acabés sentenciant amb el gairebé definitiu 0-4: aquests gols anaven a ser de Carlos, qui ja abans havia inaugurat el marcador, d’Alejandro i de Christian.

El darrer dels quarts, on semblava  tot sentenciat, el Masnou va aconseguir marcar el seu primer gol del partit, però el Vilassar va reaccionar de la millor manera possible posant el 1-5 al marcador. Això sí, els locals no es van rendir en cap moment i van apretar molt als últims minuts. Uns minuts durant els quals Kike i Pau van arribar a treure dues pilotes sota pals, que d’haver entrat ens haguessin complicat molt el partit. Finalment el Masnou però, aconseguiria maquillar el resultat al definitiu 2 a 5

A tot això cal primer destacar el bon joc de l’equip i després enviar un missatge d’ànims a Ivan, jugador del Benjamí B que s’està recuperant d’una lesió.