CD Masnou 2 - 1 CADET 'A'

18.01.2011 13:59

El Masnou surt victoriòs d'un encontre igualadíssim

Darrere jornada de la primera volta de la lliga. El nostre cadet arribava al municipal de Masnou a enfrontar-se contra el líder tot sabent que el Cabrils (co-líder) havia perdut. Aquest fet juntament amb la victòria hagués permés als vilassarencs fer un gran salt en la classificació i col·locar-los com a co-líders. Seguramet aquest fet va "pesar" més en el visitants que en els locals, els quals començaven dominant el partit, això sí, sense practicar el gran futbol que acostumen a fer gràcies a l´esforç i la gran pressió vilassarenca. 

Lleugerament superiors, els masnovins s´avançaven amb 1-0, però des d´aquell moment, els nostres incrementaven el ritme tot creient en les seves possibilitats i en el darrer minut de la primera part empataven fruït d´un penal.

La segona part s´iniciava igual que la primera i el partit es convertiria en un continu anar i venir dels dos equips en el qual es va emportar els tres punts qui va aprofitar les seves ocasions, tal i com acostuma a passar en partits tan igualats. En aquest cas, qui les va aprofitar va ser el Masnou, que s’emportaria el partit amb un ajustadíssim 2 a 1.

Des del cos tècnic es destaca el gran treball de la plantilla, un treball que els ha dut a disputar aquest partit cara a cara, tot aixecant-se de les dues derrotes consecutives que es van patir en les jornades 2 i 3. Però això no ens ha de distreure del gran objectiu, que es continuar creixent com a equip i fer coses grans.

El passat diumenge aquests nois ja van donar un tastet del que poden arribar a fer, però cal continuar treballant.