CD Masnou 1 - 5 BENJAMÍ 'A'

03.02.2011 00:21

VICTÒRIA CONTUNDENT PER ACONSEGUIR EL LIDERAT!

 

Partit resolt amb autoritat davant d'un Masnou que va baixar a 2 jugadors per reforçar l'equip, fet que no li van servir de res. Només la falta de punteria sobretot en els primers minuts va fer que el resultat no fos molt més voluminós.El joc de l'equip va ser especialment bo en el primer i tercer quart, on es va veure la capacitat de l'equip de generar joc ofensiu i convertir la possessió de pilota en ocasions de gol. Tot i això, no vam poder inaugurar el marcador fins al minut 11 on Pol culminaria una jugada col.lectiva i li faria el primer de la matinal al seu ex equip.El segon dels quarts va ser alguna cosa més insuls, tenint alguns problemes per parar al seu millor jugador en el mig del camp i concedint alguna aproximació de cert perill. El gran partit de Mauro, que ho va tallar absolutament tot, va evitar que es passessin problemes a la primera meitat per lo ajustat del marcador.

En el tercer quart, i coincidint de nou amb l'entrada de Carlos i Pol al mig camp, l'equip va sentenciar el partit amb 3 gols més aconseguits per Pol i Alex per partida doble. A partir d'aquest moment i amb el 0-4 al marcador l'equip es va relaxar i això es va veure plasmat en un últim parcial en el qual no es va jugar malament però no es va acabar de donar la sensació de superioritat mostrada en alguns trams del matx. El tempteig en aquest quart es va quedar en empat a un, aconseguint el Masnou un gol des de mig camp i Aleix va posar el cinquè gol del Vilassar en una jugada de contraatac ben conduïda per Emilio.

Així, seguim amb les bones sensacions per part dels nois, i només ens queda pensar en seguir treballant una altra setmana més per seguir esprement a aquests jugadors que tant estan donant i tant els queda per donar.