CD Adrianense 0 - 0 CEVILASSAR

29.03.2011 12:04

 EL LÍDER TORNA A FRENAR DAVANT UNA MURALLA

Es va intentar de totes les maneres, però al final no va ser possible. Unes vegades entrant per banda, d'altres amb pilotes llargues i fins i tot amb jugades a pilota aturada. Però res de res. Unes vegades la pilota topava amb els defenses, d'altres l'enviàvem fora, en algunes xocàvem contra el pal i en depèn quina ocasió l'àrbitre ens anul·lava la jugada de gol. A tot això el que és més evident és que l'Adrianense va construir un mur davant el qual el Vilassar poc va poder fer.

Des dels inicis del partit el domini va ser total per part dels verd i blancs. A aquest alt percentatge de possessió calia sumar-hi dos aspectes més: les constants ocasions de perill a favor i els tímids (o gairebé inexistents) contraatacs d'un Adrianense que semblava només jugar en defensa.

I així va ser, només va jugar en defensa i la jugada li acabaria sortint bé. I és que gràcies al mur que van idear, amb molts jugadors exercint exclusivament en tasques defensives, el Vilassar va topar constantment contra una paret que li impedia inaugurar el marcador. Les ocasions venien una darrera l'altra, amb un gran partit de Sultán, qui amb constants moviments va deixar pilotes franques per a què els seus companys definissin. El problema d'aquell matí anava a ser que els nostres xuts anirien a parar contra els defenses de l'Adrianense, contra els pals, contra el porter i contra les balles publicitàries. 

En aquest sentit, una de les jugades que millor defineix el què va passar aquest diumenge va ser la del pal de David Parra (cap al final del primer temps): amb una gran jugada del Vilassar, arribant per banda, amb Sultán deixant d’esperó una pilota rassa al punt de penal perquè rematés un jugador entrant des de segona línia. Aquest jugador era David, qui conscient de que al davant tenia fins a 4 defenses taponant el xut i a més a més al porter visitant, el què va fer és evitar tota aquest entramat defensiu enviant una pilota a ras de gespa i col·locada, molt col·locada, a la dreta de la porteria d'Emilio. Aquella pilota hauria d'haver entrat, ja que era la correcció a la resta d'errors en forma de xuts que no s'havien definit bé. Però ja ho diem, res de res. Aquella pilota havia evitat als 4 defenses, havia salvat la presència del porter, però no podria anar al fons de la xarxa perquè el pal li ho impediria.

A la segona part el Vilassar va seguir amb el domini de pilota, però les ocasions de gol van ser més intermitents. Al final i gairebé a la desesperada, van tornar a venir una cascada impressionant d'accions perilloses a favor dels verd i blancs. Novament el pal, els defenses, Emilio i el nostre propi desencert (fallant algun gol cantat) van evitar que el Vilassar s'emportés la victòria de Sant Adrià del Besós.

L'equip, després d'aquest nou contratemps, segueix líder, però ara empatat a punts amb un Martinenc que va guanyar per 5 gols a 0 a la Guineuta. D'altra banda el Llefià sembla desinflar-se al empatar davant el Molletense.