CD Premià de Dalt 7 - 3 PREBENJAMÍ 'A'

22.03.2011 10:29

L'enfrontament entre pobles veïns va acabar en 7-3 però el resultat no va ser just amb els nostres

Al primer quart el Vilassar de Dalt va sortir apretant les dents i a per la victòria però la poca sort dels nostres i les grans intervencions del seu porter van fer que els verd i blancs no es posessin per davant en el marcador. Al final del primer quart dues accions desafortunades dels nostres petits van fer que el resultat al descans fos de 2-0.

Al segon quart l'equip va saber aguantar bé la pressió del rival però sense tenir fluïdesa en l'atac. En aquest quart no hi va haver dinamisme ni continuïtat en el joc; fet que ens va perjudicar. I el Premià de Dalt tornava a marcar dos gols en les dues úniques arribades.

Al tercer quart el Vilassar va sortir adormit i ho va pagar ben car, 3 gols més de renta, així doncs arribàvem a l'últim quart amb un resultat de 7-1

Tot semblava mort i acabat, però el Vilassar va sortir amb les mateixes ganes que a la primera part aconseguint marcar dos gols en tan sols 1 minut, semblava que podíem i potser no va ser així ja que els pals es van aliar amb el rival en dues ocasions.