CCE Tiana 4 - 10 ALEVÍ 'B'

15.11.2010 23:10

L’Aleví B venç per un contundent 4 a 10 al camp del Tiana

Una vegada més l’ Aleví B va aconseguir sortir molt concentrat en el partit, així com també amb les idees clares i aplicant una intensitat adequada davant un rival relativament inferior pel que es va poder observar.

El primer gol va arribar pocs minuts a l'inici de partit amb un excel.lent "xut" de Noe des de llarga distància, el gol ens va permetre PER FI aconseguir tenir paciència a l'hora de jugar. A partir d’aquest primer gol, doncs, ens vàrem dedicar a mantenir la pilota i a generar els espais oportuns per poder crear ocasions de gol.

L'aleví B va aconseguir arribar al descans del segon quart amb un contundent 1-6 al seu favor. Gràcies al treball del grup i al resultat, es va poder treballar allò que tant es desitja des del cos tècnic: el control de pilota. Per tant, destaquem no pas el contundent resultat (que va ser de 4 a 10) sinó el transcurs i la manera de jugar dels nostres durant el partit. Sí que és cert que alguns errors ens van costar gols en contra, però tot i això, el partit va servir per confirmar les clares millores dels nostres dins el planing establert des del cos tècnic de l’equip.