CCE Tiana 1 - 8 BENJAMÍ 'A'

22.02.2011 15:54

Amb el bon joc arriben els grans partits 

Partit dominat de principi a fi per un Vilassar molt incisiu, i amb un joc d'equip excel·lent que ens va permetre marcar 4 gols en els primers 10 minuts. Les ocasions se succeïen una darrera l'altra i vam jugar a plaer durant molts minuts. El Tiana, es va limitar a defensar com va poder, i a sortir a les contres amb el seu capità, l'únic jugador que ens va crear perill, i que aconseguiria, després d'una sèrie d'errors defensius en la transició de la pilota, marcar l'únic gol per els locals.

Ens vam anar al descans amb un resultat de 1-5, que deixava el partit sentenciat, i preparat perquè els nois treballessin tots els conceptes que se'ls exigeixen.

En el tercer quart la possessió va ser, si cap, més exagerada a favor del Vilassar, i els jugadors es passaven la pilota i combinaven buscant la millor opció per poder entrar en una defensa tancada, que ficava els 6 jugadors de camp pràcticament a la frontal de l'àrea. Les ocasions i els gols van anar caient, i les poques aproximacions del rival van ser a pilota parada, resoltes molt bé tant per la defensa com pels porters.

 Al final el marcador s’aturaria en l’ 1-8. Resultat al que li restem tot tipus d’importància. Una importància que, en canvi, sí que li donem al bon joc desplegat, a les ganes i a l’actitud del Vilassar des del primer a l'últim minut.