CARTELL LOTERIA NADAL CEV

07.11.2012 11:25

AQUEST ANY TOCA!

INFORMACIÓ AFEGIDA A DARRERA HORA ->

Aquest dissabte dia 15 de desembre en teoria estava fixat com a la data límit per comprar la Loteria de Nadal del CEVilassar. Però tenint en compte el partit del Primer Equip s'amplia la data fins a diumenge 16 de desembre > podent adquirir Loteria durant la matinal del partit que enfrontarà el conjunt verd i blanc davant la UE Jonquera (DIUMENGE A LES 12'00H).

Aquí us presentem el cartell de la Loteria de Nadal 2012 del Centre Esportiu Vilassar. Un cartell clarament inspirat en el ja famós "calb de la Loteria": el qual ens desitja tota la sort del món amb unes bombolles "CEVilassar" ben especials. Al mig de la imatge trobem el número que juguem aquest any: el 30829. Just a sota tenim el titular d'aquesta mateixa notícia: "Aquest any toca!". I és que estem conveçuts que aquest optimisme, que ens fa pensar que "aquest any sí", ens ajudarà a tenir la sort del nostre costat! I el més important del cartell ho trobem a la part inferior d'aquest: "Juga la Loteria de Nadal del CEVilassar i col·labora amb el club". En aquest sentit cal recalcar que és molt important per l'entitat que tota la seva família col·labori amb el club jugant aquesta Loteria: així doncs, comprant la nostra Loteria t'il·lusionaràs amb el sorteig de Nadal i al mateix temps estaràs ajudant al CEV.

 

Des del passat 22 d'octubre ja es troba a la venda la Loteria de Nadal del CEVilassar. Podeu comprar la vostra butlleta de la sort a les oficines del CEV. Per més informació consulteu aquest enllaç: "Compra la Loteria de Nadal del CEV".