Cap de setmana de somni 6-7 abril

08.04.2013 14:17

ELS SOMNIS VERD I BLANCS AVANCEN AMB PAS FERM

  • Tarda de diumenge màgica a Vallmorena: Cadet ‘A’ i Juvenil ‘B’ avancen en els seus somnis gràcies a les seves victòries davant Cirera i Sabadell Nord, respectivament
  • Lluny del Municipal: bones notícies amb les victòries de Cadet ‘B’, Infantil ‘A’ i Aleví 'A'
  • La única nota negativa: la derrota, a Lloret, d'un Juvenil 'A' que està obligat a aixecar-se ja!

 

David Casany -  Dèiem que sense somnis el futbol no es pot viure intensament. I precisament la intensitat, les ganes i la il·lusió van ser els ingredients que, acompanyats d’una gran feina, van regnar un cap de setmana de somni.  Les notícies verd i blanques d’aquests darrers dies són molt positives i ajuden a què molts dels somnis del nostre futbol base, no només segueixin intactes, sinó que agafin força i forma de cara al tram final de la temporada.

En una tarda màgica de diumenge es van concentrar les dues finals més importants d'aquest cap de setmana: la del Juvenil ‘B’ i la del Cadet ‘A’ , una dosis d’emocions no apte per a cardíacs, una tarda-vespre farcida d’energia futbolística sobre la gespa de Vallmorena. Vint i dos somnis verd i blancs saltaven al terreny de joc, onze somnis ho feien a les 16’00h i els altres onze tenien torn agafat per les 18’00h. Vint i dos somnis en forma de guerrers de bona fe, guerrers d’aquells que són intensos i lluitadors; guerrers que fan mal a través d’un sol sentiment: l’amor per la pilota. I aquests guerrers, empesos per una grada de Vallmorena plena a vessar, van aconseguir que la pilota entrés dues vegades a la porta dels somnis: Modibu (Juvenil B) i Moha (Cadet ‘A’) perforaven la mateixa porteria però ho feien en dos moments diferents. El primer dels moments era el premi a tot el futbol que desprèn el Juvenil ‘B’; el segon dels moments era el premi a la constància d’un Cadet ‘A’ que, malgrat les dificultats, mai ha tirat la tovallola. Modibu i Moha, Moha i Modibu: dos noms que van posar l’1-0 definitiu en dos partits que van tenir de tot i que finalment van acabar amb victòries, molt patides, pels nostres dos equips.

 

El Juvenil ‘B’ sap jugar, sap patir i sap ser líder

O almenys això és el que es desprèn del partidàs que ahir van realitzar els jugadors entrenats per Pere Bascú i Pedro Quijada. I és que el Juvenil B va trobar-se al davant, possiblement, a un dels conjunts més batalladors i més complicats d’aquesta lliga: un Sabadell Nord que brega i lluita a una alta intensitat des del primer fins al darrer instant de partit.

Però els nostres ja s’han fet amb la brusca melodia d’aquesta complicada Primera Divisió de Juvenils i, amb experiències similars a les seves esquenes, van saber afrontar el partit aplicant, al seu bon futbol, una bona dosis d’intensitat i saber patir. Tots dos equips van gaudir de bones aproximacions a l’àrea rival i en el cas del Sabadell Nord hem de dir que va topar una i altra vegada amb tres factors claus: la seva falta de precisió, una defensa contundent del CEV i una gran actuació del porter Nil Dalmau (a la fotografia evitava el gol visitant al treure una mà prodigiosa).

A l’altra punta del camp, en vessant ofensiva, Modibu feia els deures a la primera part i durant la resta del encontre diversos jugadors podrien haver sentenciat el partit (fins i tot es va anul·lar un gol a Viña que era del tot legal).

Al final, malgrat la insistència visitant i malgrat nosaltres no sentenciéssim mai, el resultat acabaria amb un 1 a 0 que li donava al Juvenil B tres punts d’or davant el combatiu i sempre competitiu Sabadell Nord.

Amb aquesta victòria els de Pere Bascú i Pedro Quijada segueixen liderant la taula, seguits de ben a prop per l'Arenys de Mar (a 3 punts) i també seguits per un Granollers (a 4punts) davant el qual ens enfrontarem, precisament, aquets proper cap de setmana al seu estadi. 

Sigui com sigui, i passi el què passi en les següents jornades, el què queda ben clar és que a base d’anar gaudint partit a partit, el somni del Juvenil ‘B’  ha anat agafant força i amb aquest darrer triomf ja queda una final menys. A Granollers, propera final, serà complicat puntuar, però aquests nois s’han guanyat que haguem  de pensar que “amb ells, tot és possible”.

 

El Cadet ‘A’ no falla a l’hora de la veritat

El Juvenil ‘B’ afrontava el matx en front del Sabadell Nord amb la necessitat d’emportar-se els tres punts, però ho feia com a líder de la categoria i sense que a la paraula necessitat hi haguéssim d’afegir un “necessitat imperiosa” o un “vida o mort”. Per contra, en el cas del Cadet ‘A’ ahir sí que es tractava d’un “vida o mort” davant un dels dos rivals directes en la lluita per l’ascens. Molts, després de les derrotes a la primera volta, havien dubtat de les possibilitats d’aquest equip entrenat i dirigit per la dubla Esteban Molina i Eric Borland... Però la gesta d’ahir, sumada a totes les victòries que li precedien, és una demostració de que aquest Cadet ‘A’ vol l’ascens i es creu capaç d’assolir-lo. Ahir sobre la gespa de Vallmorena es va veure a un equip compacte, amb poquíssimes concessions al darrera, amb un mig del camp alhora que combatiu també creatiu, i amb unes línies atacants que incordiaven amb molta insistència al conjunt mataroní. El gol, únic de l’encontre, seria obra de Moha i vindria precedit d’una gran jugada col·lectiva: sortint amb pilota des del darrera, rebent Gasu a línia de mitjos i fent un canvi d’orientació a banda esquerra perquè Toni Acosta acabés fent una  gran centrada que, sense que la pilota toqués terra, seria engaltada per Moha. La definició, realitzada des de l’àrea petita, va ser molt bona i al tenir tant a prop l’arc el porter mataroní res va poder fer per evitar el 1-0. 

Durant tot el partit cal destacar la feina del bloc en sí però, sobretot, de la parella de mitjos (Gasu i Ale) i també del porter local: un Arnau López que va estar molt fi en totes les seves intervencions. 

A la segona part es va intentar sentenciar el partit però cap de les aproximacions de perill va acabar en gol. Al final s’acabava l’encontre amb victòria per la mínima (1-0) i amb la consecució de tres punts vitals per seguir somiant.

  

 

 Lluny de Vallmorena també es va somiar

El Cadet ‘B’ va realitzar una autèntica exhibició al camp del Sant Pol, on va començar perdent en els primers minuts i on, finalment, va acabar golejant (1-5) a base de bon futbol i molta intensitat. Davant un  nou rival de segon any (eren molt grans i forts) i en un dels desplaçaments més complicats de la temporada, els de Carlos Barberán van tornar a donar la cara i van tornar a sumar 3 punts que els deixen com a sorprenents segons classificats a la taula, a tant sols 1 puntet del Canet.  

L’Infantil ‘A’ per la seva banda va aconseguir també tres punts importantíssims al vèncer per 0 gols a 3 al camp del Castellar del Vallés. Cert és que al davant hi tenien el cuer de la categoria però també és cert que cada partit és un món a part i mai és senzill emportar-se un triomf a domicili. En aquesta ocasió els de Sergi González van realitzar un partit molt seriós i van gaudir de moltíssimes aproximacions de perill però tant sols van acabar transformant 3 d’elles en gol. Cal recordar que l’Infantil ‘A’ encara no coneixia la victòria en aquest 2013. A tot això afegim que aquesta setmana serà especial per l’Infantil ‘A’: jugarà dimecres el partit aplaçat davant el At.Masnou (19’00h, Mpal Vallmorena) i rebrà la visita del Premià de Dalt (dissabte, 16h). Dues oportunitats d'or per intentar seguir sumant punts dins una taula classificatòria molt igualada.

I en categories menys competitives segueixen somiant Aleví ‘A’ (segueix sent més líder després de guanyar 1-7 al camp del Pomar i després de veure com la Juventus empatava 1-1 a Badalona), Aleví ‘C’ (pas de gegant al vèncer per 3 gols a 7 al camp de la Guineueta) i Prebenjamí ‘A’ (va guanyar 2-3 a Pineda i aquest proper cap de setmana hi haurà un partit maquíssim entre els líders: el Prebe ‘A’ i el Racing Blanenc).

 

El Juvenil ‘A’ s’ha d’aixecar

I l'excepció a un cap de setmana que ratlla l'excel·lència l'han posada els homes de Cristian López, uns juvenils que van caure clarament derrotats (5-0) al camp del Lloret de Mar i que, podríem assegurar, per primer cop en la temporada toquen fons al endinsar-se en la maleïda zona de descens. La derrota per golejada possiblement va ser exagerada, ja que amb el 2-0 en el marcador els nostres juvenils van gaudir d’ocasions clares per retallar distàncies. Però tres golets del Lloret al tram final van posar un dolorós 5-0 en l’electrònic. Un resultat negatiu que es suma a més fenòmens negatius: les extranyes expulsions de part del cos tècnic verd i blanc i de jugadors importants com Jaume Gras i Emsa; així com també la lesió de Javi Estévez (qui va rebre una forta entrada que li ha provocat un lleu esquinç de turmell que el mantindrà allunyat dels terrenys de joc, com a mínim, 10 dies). La propera oportunitat per aixecar el vol i seguir creient en la permanència: aquest diumenge (16’30h) en front del Manlleu. Cal afegir que la taula classificatòria està molt igualada en aquesta part baixa i una victòria o una derrota et fa pujar o baixar 2-3 posicions i, per tant, sortir o entrar del/al descens.

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode