Cap de setmana amb 3 derbis

25.01.2013 19:28

#DERBIWEEKEND APASSIONANT

  • Juvenil 'A', Juvenil 'B' i Filial juguen davant la UE Vilassar de Mar aquest mateix cap de setmana

Aquest cap de setmana, com acostuma a passar, tornarem a viure una gran jornada de partits en totes les categories del nostre futbol base. Però aquest 26 i 27 de gener serà un cap de setmana encara més especial: jornada de lliga en què es viuran fins a tres derbis entre els de “mar” i els de “dalt”.  El Juvenil ‘A’ obrirà el teló dels derbis (dissabte 16h),  el Filial el continuarà (diumenge 12’30h) i el Juvenil ‘B’ serà el qui tancarà aquest “derbi weekend”. Apuntem que tots aquests partits podran ser seguits pel canal @cev_endirecte i que tindran en comú el hashtag #derbiweekend.

 

Juvenil ‘A’ vs Vilassar de Mar

El Juvenil ‘A’ de Cristian López arriba al derbi amb el precedent positiu de la primera jornada de lliga en ment (es va guanyar 0-2 al Xevi Ramón en la jornada inaugural) i amb el sabor dolç de la darrera victòria en partit de lliga davant el Vic Riuprimer (4-0). Tot i això, els verd i blancs estan realitzant una campanya molt irregular i saben que l'alt nivell que han mostrat en diferents trams de la primera volta ha de mantenir-se i ser més regular. En quan al factor derbi cal apuntar que en la primera jornada de lliga tots dos equips es van enfrontar en un apassionant partit jugat al Xevi Ramón: amb un Gerard Buitrago (juvenil de primer any) que es reivindicava fent el gol inicial i amb un Lamin que sentenciava amb un gol de murri a 20 minuts del final. El últim derbi del Juvenil ‘A’ de Preferent a Vallmorena es va disputar al final de la primera volta de l’any passat: una victòria èpica amb gol de Xavi Garcia a les acaballes del partit. Un matx molt intens que es va acabar espatllant amb unes picabaralles molt lletges a la fi de l’encontre.

Els dos equips no arriben al derbi en un estat de forma gaire bo: els nostres juvenils, malgrat venir de guanyar, tant sols han sumat 4 punts dels darrers 15 disputats; i el Vilassar de Mar encara arriba pitjor, ja que es plantarà a Vallmorena com a cuer de la Preferent i amb una ratxa de partits també força dolenta:  3 punts dels 15 disputats.

Els derbis no només són apassionants, sinó que la rivalitat fa que siguin molt inTENSOS.

Xavi Garcia marcava el gol de la victòria del derbi de l'any passat a Preferent

Juvenil ‘B’ vs Vilassar de Mar (diumenge 16h, Mpal Xevi Ramon)

El derbi menys matiner de tots però possiblement un dels més interessants pel que s’està començant a jugar un Juvenil ‘B’ que lidera la taula classificatòria i que ni vol deixar de somiar en un històric segon ascens verd i blanc a la Preferent. Els de Jep Jiménez arriben al derbi en un estat de forma realment excepcional, amb 5 victòries consecutives i amb un nivell de joc molt alt. El darrer partit dels verd i blancs va ser la victòria per 1-2 al camp del Sant Pol de Mar, on allà hi podrien haver guanyat per més gols però on hem de destacar que el percentatge de possessió i el nivell de joc col·lectiu va ser espectacular.

Pel que fa al conjunt mariner podem dir que, després d’una dura derrota a casa davant el Cirera (3-7), arriba a aquest derbi amb baixes sensibles i amb una situació no del tot còmode a la taula (a meitat de la classificació però a només 4 puntets del descens). El conjunt mariner es caracateritza, al igual que el nostre, per tenir un bon tracte amb la pilota. Però el nostre cos tècnic té dubtes en relació a si es veurà a una UE Vilassar de Mar que seguirà intentant tenir l’esfèrica o una UEV que, per contra, cedirà la iniciativa als de Jep Jiménez.

Aquest serà el penúltim partit del Juvenil B en aquesta increïble primera volta, la setmana vinent la tancaran davant la Juventus.

 

Filial vs Vilassar de Mar (diumenge 12’30h, Mpal Vallmorena)

Imatge corresponent al partit d'anada. Instants posteriors al gol de Lara.

És el derbi de séniors. Els dos Primers Equips d'ambdues entitats apunt han estat de coincidir a la 1a Catalana, però l’ascens del Vilassar de Dalt ha coincidit amb una gran temporada dels de Manel Moya, que també van ascendir, en el seu cas a la 3a divisió. Aquest any semblava que tornaríem a no tenir derbi de séniors però a darrera hora la UE Vilassar de Mar va decidir crear un filial i aquest equip quedava inscrit en el mateix grup (4ta Catalana, grup 6) que el nostre CE Vilassar B.

Els de Josué Molina estan situats a dalt de tot, en una 3a plaça que els segueix permetent creure en el somni d’un hipotètic ascens de categoria. Una derrota dels verd i blancs, combinada amb victòries dels dos primers classificats, faria tornar a allunyar-se als nostres de les posicions capdavanteres (ara estan a tant sols 4 punts).  Cal apuntar que la UE Vilassar de Mar es troba enmig de la taula però tots els seus partits han estat molt competits i cap equip ho ha tingut fàcil per sumar davant els mariners.

En el partit d’anada, jornada inaugural, els de Josué Molina i Xavi Petit es van plantar al Mpal Xevi Ramón amb una plantilla curta (per uns problemes de darrera hora i per lesions) i es van enfrontar davant uns locals que tampoc tenien molt assentat l’equip (perquè era de nova creació). El resultat final va ser favorable als verd i blancs, amb victòria per 0 gols a 2; i el partit en sí va estar molt disputat en tot moment.

Així doncs, sabent que el partit d’anada ja va ser atractiu i sabent que a hores d’ara el Vilassar B s’hi juga molt: s’espera un gran derbi de filials al Mpal de Vallmorena.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode