CANVI DEL CAUTXÚ DEL MUNICIPAL

19.08.2013 22:57

COMENCEN LES TASQUES D'EXTRACCIÓ I RENOVACIÓ DEL CAUTXÚ

Durant aquests propers dies el Municipal de Vallmorena no podrà acollir ni entrenaments ni partits, però tot plegat serà per una bona causa: s'estan realitzant les desitjades tasques d'extracció i renovació del cautxú.

 

Com bé sap gran part de la família del CEV la gespa del Municipal restava negre i no pas verda (el color habitual). El perquè d'aquest color era que el propi cautxú, abocat fins i tot en excés, destenyia la gespa i feia que el seu color verd, amb el pas del temps, anés passant a convertir-se en negre. Un fet que no només perjudicava l'estat de la gespa sinó que també destenyia les equipacions i embrutava de manera considerable als jugadors.

A tot això també cal afegir que quan es va instal·lar la gespa es van abocar excessives quantitats de cautxú i, en aquest sentit, s'aprofitarà no només per canviar el cautxú sinó que també s'aprofitarà per reduir aquesta quantitat. D'aquesta manera millorarà la imatge del camp i també milloraran les prestacions del propi terreny de joc: ja que aquest excessiu nivell de cautxú perjudicava també el desenvolupament del joc.

 

La setmana del 19 al 23 d'agost: sense activitat al Municipal

Aquests seran els dies previstos per realitzar les tasques d'extracció i renovació del cautxú per part de l'empresa Miralles (empresa que va instal·lar la gespa artificial i que ha arribat a un acord amb la Regidoria d'Esports per tal de realitzar aquest necessari canvi de cautxú).

Amb una maquinària específica per aquest tipus de manteniments el què es farà és extreure gairebé la totalitat del cautxú deficient per posteriorment descompactar la gespa i poder abocar unes mínimes quantitats de cautxú de bona qualitat. Aquestes maniobres està previst que es puguin finalitzar a finals de setmana. És per aquest motiu que el Primer Equip (únic equip que s'està entrenant a dia d'avui) no podrà exercitar-se al Municipal de Vallmorena durant aquests dies i s'entrenarà al Municipal d'Alella (3 dies d'entrenament) gràcies a què el club alellenc ha cedit molt amablement les seves instal·lacions. Recordem que els de Pedro Quijada tenen partit intersetmanal: juguen aquest dimecres al camp de la Guineueta.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode