CAMPUS SETMANA SANTA 2011

30.03.2011 16:59

EN AQUESTES PASQÜES NO ET QUEDIS SENSE FUTBOL, NO ET QUEDIS SENSE CAMPUS DE SETMANA SANTA 2011!!

Del 18 d'abril al 21 d'abril el Centre Esportiu Vilassar organitza el CAMPUS SETMANA SANTA 2011

Com no podia ser d'una altra manera, el Centre Esportiu Vilassar torna a oferir els seus serveis durant els dies festius de Setmana Santa. El CAMPUS SETMANA SANTA 2011 compta amb el mateix format de Campus que les dues darreres edicions: Nadal i Setmana Blanca.

Professonalitat i garantia de millores

Les activitats estaran gestionades per la Coordinació Esportiva del CEV. I la organització i disseny de les sessions d'entrenament les dirigiran, com en les anteriors edicions, entrenadors titulats. Amb això oferim la garantia de que els jugadors estaran en bones mans durant 5 dies d'intensa activitat lúdica i esportiva.

Cal recalcar que les hores que acumulen els nens i nenes i en aquests tipus de Campus incrementen de manera excepcional el nivell d'aprenentatge dels jugadors. A cada mes, normalment s'hi dediquen unes 12 hores d'entrenament. En el Campus dediquen aproximadament unes 4 hores diàries a l'aprenentatge futbolístic (entre els entrenaments, sessions de vídeo, competició, etc.). Amb la qual cosa, en un Campus d'una setmana arriben a fer gairebé les mateixes hores que durant dos mesos d'entrenaments.

Horaris del Campus

Les activitats s'inicien a les 9 del matí. Una vegada ja s'han acollit a tots els integrants, es donarà pas a les sessions d'entrenament. La primera finalitzarà a mig matí i la segona al migdia. Entre mig, una bona estona d'esbarjo per poder jugar, descansar, esmorzar...

Al migdia els jugadors tenen dues hores per dinar perquè el Campus a la tarda tampoc frena. I és que a la tarda continuen les activitats, això sí, un pèl més disteses que les del matí (sessions de vídeo, jocs, campionats, jorkyball, etc.)

El Campus finalitza, cada dia, a les 17'15h i aquest tram final ve acompanyat d'un berenar.

Preu del Campus

  • 55 EUROS (soci del CEVILASSAR)
  • 60 EUROS
Clicant aquí us podeu descarregar el díptic del CAMPUS SETMANA SANTA 2011, on hi trobareu l'horari complert, el preu i la fulla d'inscripció.