CAMPUS SETEMBRE 2013

04.08.2013 14:58

AQUEST SETEMBRE: CAMPUS-ESPLAI-PORTERS! 

 

Aquesta mateixa setmana  finalitzarà el Campus Estiu 2013. Però aquest final no és definitiu... És més aviat un: "fins després". I és que als pocs dies es tornarà a celebrar una nova edició de Campus/Esplai Setembre. Tenint en compte que aquest Campus d'Estiu s'endinsa com mai al mes d'agost (fins al dia 9), totes dues edicions quedaran molt i molt a prop. En aproximadament tres setmanes tant l'Esplai com el Campus tornaran a ser els màxims protagonistes dels matins i tardes al Municipal de Vallmorena. Per tant, durant aquella primera setmana de setembre es donarà el fet curiós que no hi haurà gairebé cap minut sense activitat al terreny de joc: cal tenir present que en aquells precisos dies es donarà inici a la temporada d'entrenaments de ja gairebé tots els equips del futbol base del Centre Esportiu Vilassar.

 

  • Inscripcions

El període d'inscripcions per aquest Campus/Esplai Setembre ja està obert. I de fet es mantindrà obert fins a darrera hora i sense interrupció durant el mes d'agost. I és que es podran realitzar aquestes inscripcions en mode "online”: ho podeu fer clicant el següent enllaç (i omplenant un formulari online): anar a l'apartat d'inscripcions.

La inscripció no es farà efectiva fins a la realització del pagament: aquest es pot fer el primer dia de Campus o bé de manera online (a través del número de compte que trobareu al mateix enllaç d'inscripcions). 

 

  • Preu

 

  • Tres opcions

Aquesta edició de Setembre, com també en la de l’any passat, s’oferiran tres modalitats d'activitat: Futbol, Esplai i Porters.

 

1- Campus de futbol: amb dues sessions d'entrenament diàries a càrrec d'entrenadors titulats.

2- Esplai: activitats basades en jocs, esports i tallers; a càrrec de monitors titulats.

 

3- Campus de Porters (que anirà lligat al de Futbol però de manera paral·lela constarà de una tipologia de sessions específiques per a porters > veure a sota els "objectius, metodologia i estructura de treball" d'aquesta modalitat de Campus)

 

Aquesta serà la 5a edició de CAMPUS PORTERS CEV. En totes les anteriors el número d'inscrits i la qualitat de les mateixes sessions impartides han anat evolucionant i augmentant amb el pas del temps. Per tenir més informació al voltant d'aquesta nova edició i de les anteriors: us podeu dirigir al web específic dels Porters del CEV o també enviar un correu electrònic al seu coordinador i entrenador: Sergio Nieto (cevporteros@gmail.com)

Cal apuntar que en les darreres edicions s'han realitzat sortejos de premis molt especials (com el cas dels super guants signats per Kiko Casilla, la samarreta del RCDE signada pels jugadors del seu Primer Equip, samarretes de porters de primer nivell, guants, etc.). En aquesta edició es realitzaran sortejos de peces de roba corresponents a equips de les dues millors lligues del món: la LIGA BBVA i la PREMIER LEAGUE.

 

  • DÍPTIC CAMPUS-ESPLAI (amb horaris, objectius...)

 

  • DÍPTIC CAMPUS PORTERS CEV (Horaris, Serveis inclosos, premis, objectius...)

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode