CAMPUS ESTIU 2012

03.05.2012 19:10

JA EL TORNEM A TENIR AQUÍ: CAMPUS ESTIU 2012!!!!!

  • La millor combinació entre futbol i diversió
  • Gaudeix cada dia de sessions d'entrenament i Illa Fantasia
  • Del 25 de juny al 3 d'agost - Inscripcions obertes - Places limitades
  • L'any passat es van apuntar més de 200 nens i nenes. T'apuntes tú aquest any?

Novament s'apropa l'estiu i a aquest li acompanyen les vacances! Durant les llargues vacances d'estiu tothom acostuma a fer coses diferents de les què es fan durant tot l'any: sortides, excursions, viatges, descans, activitats extraescolars extraordinàries... Doncs bé, aquí al Centre Esportiu Vilassar us oferim una de les millors maneres de viure aquestes vacances: el CAMPUS ESTIU 2012!! Un campus en què hi predominen dues paraules: FUTBOL i ILLA FANTASIA.

Durant part del mes de juny, tot el mes de juliol, i una miqueta del d'agost; tots els nens i nenes als què us agradi aquesta combinació d'esport i parc d'atraccions aquàtic podreu gaudir d'un dels millors estius de les vostres vides! Amb entrenadors qualificats es duen a terme fins a tres sessions d'entrenament diàries (consultar horari) amb les quals, al final del campus, el jugador/a en qüestió reconeix una gran millora i evolució del seu nivell futbolístic, ja que estem parlant de moltíssimes hores d'entrenament impartides per entrenadors titulats per la FCF.

Aquests entrenaments, sempre formatius, divertits i entretinguts, tenen la recompensa diària de visitar el parc aquàtic de la Illa Fantasia. I és que cada dia, un cop finalitzada la 2a sessió d'entrenament, ens passa a recollir un autobús que ens porta al paradís de les piscines.

Cal apuntar que durant les visites a La Illa Fantasia la principal premisa del Campus és vetllar per la seguretat i control de tots els grups de nens a través dels entrenadors i els monitors. Fins i tot amb ratios de vigilància força importants en franges com les dels 5 a 8 anys (amb 1 monitor cada 5 nens). L'experiència dels dos darrers anys ha estat del tot positiva i l'experiència "Illa Fantasia" només es pot resumir amb imatges com aquesta: somriues.

A tot això cal destacar que també s’ofereixen Entrenaments Específics per a Porters: aquesta posició dins el camp pot gaudir d’entrenaments especialitzats amb entrenadors professionals que l’ajudaran a evolucionar i millorar durant un curt període de temps.

El Campus s’inicia el 25 de juny i finalitza el 3 d’agost. En el díptic que teniu a continuació (veure final article), i que podeu passar a recollir a les oficines del club, podreu veure que al entregar el full d’inscripció també s’han de senyalitzar el número de setmanes a les quals s’inscriurà el nen/a i a més també és necessari especificar en quines de les setmanes hi serà present.

 

Dades importants a tenir en compte:

*El Campus Estiu et regalarà 3 samarretes i 2 pantalons!

*Servei de menjador: el preu és de 8’5 € (és opcional – es dina en Restaurant)

*Descompte: Estalvia’t un 10% sobre el preu inicial si t’inscrius abans del 8 de juny.

* Pagament: Per reservar plaça cal fer efectiu el pagament del 50% . L’altre 50% s’ha de pagar abans d’iniciar el Campus

*Ampliacions de l’horari inicial: s’aplicarà un 10% de recàrrega en la diferència.

*Reunió informativa: dijous 21 de juny a les 20’00h (Camp de Futbol)

*Edats: de 3 anys a 12 anys.

*Places limitades per grups i setmanes!

*Al setembre torna el Campus! Informa't!

 

PREUS CAMPUS 2012

 

L'ALTRA OPCIÓ ÉS L'ESPLAI ESTIU 2012

Si lo teu no acaba de ser el futbol i et convencen més els casals aquesta és la teva opció! Dins l’Esplai Estiu 2012 es realitzaran infinitat de tallers, jocs i activitats lúdiques i de lleure relacionades amb el món de l’esport i la diversió. Accedir a Informació i díptic Esplai Estiu 2012.

 

DÍPTIC CAMPUS 2012

(us podeu descarregar les imatges clicant a sobre amb el botó de la dreta del ratolí i prement "guardar imatge")

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode