CAMPANYA D'ABONAMENTS 12-13

18.08.2012 00:26

 

"SENSE TU ENS FALTA UNA MEITAT"

  • Engegada la Campanya d'Abonaments per la temporada 2012-2013.
  • Fer-se soci del CEV és possible des de tant sols 30 euros a l'any
  • La imatge del cartell: Joan Vives (jugador del Primer Equip) i Àlex Mostaza (jugador dels Alevins)
  • Hi haurà un "STAND" informatiu en el partit CEV-CEHospitalet de Copa Catalunya

Quan el club va tornar a revifar, pels volts del 2008-2009, una de les empentes més importants la va donar el soci: una massa social que en poc temps ha anat augmentant força gràcies a l'increment del volum de jugadors del futbol base i també gràcies a la revitalització de la connexió "club-poble", clarament dinamitzada any rere any. "Dona aire al CEVilassar" va ser una de les primeres frases que va enganxar a molts vilassarencs; i ara que el futbol base ha crescut moltíssim i també es gaudeix d'una gran salut en futbol senior: el què pretén l'entitat és seguir intentant reforçar aquest suport, col·laboració i seguiment de la seva massa social.

EL CEVILASSAR US NECESSITA

La nova campanya per fer-se socis/es i també per gaudir de l'abonament d'aquesta Temporada 2012-2013, en què el Primer Equip debutarà a la Primera Catalana,  es basa en la necessitat del club de comptar amb aquesta massa social. En temps complicats sempre costa tirar endavant, però si es gaudeix del recolzament dels socis i s'incrementa aquesta ajuda, el club sempre podrà en-sortir-se'n millor. Aquesta necessitat però, no només és econòmica sinó que també emocional: necessitem que la nostra massa social incrementi i se senti més partícep i testimoni del creixement i els bons moments pels quals està atravessant l'entitat. 

I part d'aquest testimoni i d'aquesta vivència com a socis passa per l'assitència dels abonats al Municipal de Vallmorena: des d'anar a tots els partits del futbol base, passant per un interessantíssim Juvenil (a Primera i Preferent) o filial, i acabant per l'il·lusionant i històric Primer Equip entrenat per Toni F.Corominas. En la darrera temporada l'ascens a la Primera Catalana es va aconseguir, d'entre d'altres, gràcies a la gran afluència de públic en les jornades importants: les del tram final del curs, en què l'equip es jugava el títol de lliga. Unes grades força poblades, alguns grups d'animació i l'ambient de "partit de futbol important" van fer que els verd i blancs juguessin amb avantatge quan ho feien com a locals.

Ara el què el Centre Esportiu Vilassar espera i desitja és que aquesta massa social no només es mantigui sinó que s'incrementi: d'una banda perquè el futbol base segueix "in crescendo" i d'altra banda perquè el Primer Equip està atravessant un moment històric que val, i molt, la pena viure'l en primera persona. A l'ascens i al títol de lliga ara hi hem de sumar la gran participació a la Copa Catalunya (arribant a superar a l'Europa i enfrontant-se a un 2a B com l'Hospitalet). Uns resultats als quals hi acompanya un estil de joc d'atac i reconegut per molts com a un dels més atractius de la categoria. 

Però "Un equip de Primera" no és res sense "Una afició de primera", i per tant aquí és on es vol centrar aquesta novedosa campanya de captació de socis i abonats. El cartell ens dibuixa la presència de dos jugadors de l'entitat verd i blanca: l'un del Primer Equip (Joan Vives, tot un referent; a l'esquerre) i l'altre un nen del futbol base (Alex Mostaza, jugador dels alevins; a la dreta); una barreja de il·lusions i una instantànea del nen enregistrada quan aquest animava al CEV en un partit del Primer Equip. "Meitat verd, meitat blanc; meitat equip, meitat afició", "Sense vosaltres ens falta una meitat", "Junts som CEV", són algunes de les frases que marcaran l'esdevenir d'aquesta campanya d'abonaments. El què es pretén és deixar ben clar que tots sumem i que és molt important, no només pel club sinó que pel rendiment del mateix Primer Equip, tenir una bona massa social que estigui disposada recolzar l'entitat i l'equip.

En aquesta temporada el Primer Equip debutarà en una categoria on tots els partits seran pur espectacle davant rivals històrics i d'entitat: Gramanet B, Mollet, Perelada, Lloret, Masnou, Farners, Granollers, Avià, Montcada, Guíxols, etc. Així doncs s'esperen uns grans partits al Municipal de Vallmorena.

 

Els preus

Aquests preus corresponen a diferents categories de Socis però tots ells tenen la característica comuna de ser carnets que col·laboren (i molt) amb el club i de ser abonaments que et permeten l'accés gratuït a tots els partits del Centre Esportiu Vilassar (Primer Equip i futbol base). Els preus oscil·len des dels 30 euros (el més barat) fins als 200 (el més car). Així doncs uns preus, sobretot el de 30 euros, molt econòmics i que pretenen facilitar a tota la família verd i blanca l'accés als partits del Primer Equip.  I és que s'ha de tenir en compte que els preus de les entrades en aquesta categoria estan entre els 9 i els 12 euros; per tant: la opció "Soci" és una gran sol·lució per a totes les butxaques verd i blanques que vulguin seguir de ben aprop aquests moments dolços de l'equip.

A continuació específiquem les categories:

SOCI D'HONOR: 200 euros.

SOCI PREMIUM: 100 euros.

SOCI COL·LABORADOR: 60 EUROS

SOCI JUBILAT: 50 EUROS

SOCI JUNIOR: 30 EUROS (-25anys)

 

Durant els propers dies anirem publicant més novetats en relació a aquesta campanya! I és que, malgrat no variin els preus, de ben segur que mourem fils per fer encara més atractiva aquesta oferta! Portar amics i fer-los socis o les condicions específiques de cada categoria (amb els seus avantatges i novetats) seran algunes de les informacions que anirem publicant...

Per més informació sobre Socis/Sòcies podeu consultar l'apartat web específic  o avançar-vos a les properes publicacions enviant un correu electrònic a cevilassardalt@gmail.com .

Durant la prèvia al partit CEVILASSAR - CE HOSPITALET (dissabte 18 agost, a les 19'45h) es muntarà un petit STAND INFORMATIU per tots aquells que vulguin rebre informació de primera mà o, fins i tot, formalitzar la sol·licitud "in situ". Una sol·licitud que us podeu descarregar, també, a continuació:

full inscripcio CEV SOCI NOU.xlsx (25,7 kB)

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode