CALENDARI PRIMERA CATALANA 2012 - 2013

10.07.2012 00:03

QUE COMENCI L'ESPECTACLE!!!

  • El Primer Equip del CEVILASSAR s'estrenarà a la Primera Catalana rebent la visita del Mollet el 9 de setembre
  • Sant Cugat serà el primer desplaçament de la temporada
  • El curs 2012-2013 es tancarà amb la visita del Guíxols a Vallmorena

La data: el 9 de setembre. El rival: el Mollet CF. L'escenari: Vallmorena. Aquestes tres combinacions seran les que sempre hauran de ser recordades per l'afició verd i blanca com a la jornada en què el CEVILASSAR va debutar per primer cop en la seva història a la Primera Catalana. El calendari, publicat aquest inici de setmana per la FCF, ha deixat uns emparellaments molt atractius ja en la seva primera jornada. Podeu consultar el calendari sencer clicant sobre aquest enllaç.

D'aquest calendari cal destacar que el CEVILASSAR iniciarà la lliga jugant a casa i també la tancarà com a local. El primer partit del campionat davant el Mollet (equip contra el qual ja es va jugar un gran partit de pre-temporada en l'anterior curs) i el darrer matx rebent la visita del Guíxols. Pel mig autèntics cartells de luxe tant amb les visites a molts estadis històrics com rebent a equips de primera categoria al Municipal de Vallmorena. 

 

Ordre de visitants a Vallmorena

El Mollet serà el primer rival que trepitjarà la gespa del Municipal de Vallmorena. Un cop els vallessans hagin obert el teló de la temporada 2012-2013 els següents visitants seràn aquets: Grama 'B', San Cristobal, Palamós, Sant Quirze, Cerdanyola del Vallés, La Jonquera, Ripollet. Amb aquest darrer rival, el Ripollet, el CEVILASSAR tancarà la primera volta com a locals. A la segona volta l'ordre de visites serà el següent: Sant Cugat, Avià, Granollers, Montcada, Horta, Farners, Masnou, Lloret i Guíxols. Amb la visita del Guíxols a Vallmorena es tancarà la temporada 2012-2013.

 

Desplaçaments de luxe

Sense anar més lluny el primer desplaçament del CEV en aquesta 1a catalana serà, ni més ni menys que, al camp del Sant Cugat. Un cop els de Toni F.Corominas s'hagin estrenat com a visitants, els següents viatges per terres catalanes seran aquests: Avià, Granollers, Montcada, Horta, Farners, Masnou, Lloret i Guíxols.  A la segona volta els desplaçaments s'iniciaran amb el seu primer partit: al camp del Mollet, el Municipal Germans Gonzalvo. La resta de partits seran aquests: Grama 'B', San Cristobal, Palamós (un dels desplaçaments "estrella"), Sant Quirze, Cerdanyola del Vallés, La Jonquera (el desplaçament més llunyà) i Ripollet.

 

Pretemporada

Els verd i blancs, a hores d'ara estaven pendents d'aquest calendari, ja per fi publicat, i també pendents d'altres aspectes típics en aquestes dates: com el sorteig de Copa Catalunya (partit que s'hauria de jugar el diumenge 12 d'agost) o els possibles ascensos compensats (que podrien enviar al Palamós a la 3a divisió i fer pujar a la 1a Catalana, d'entre d'altres, al Peralada). El què no està pendent, des de ja fa temps, és saber com serà la pretemporada del Primer Equip. Amb rivals com l'Europa (8 d'agost, Vallmorena), Castelldefels (11 agost, Vallmorena) o Vilassar de Mar (15 agost, Vallmorena) d'entre d'altres.

La pretemporada dels verd i blancs donarà el tret de sortida la darrera setmana de juliol (podeu descobrir la planificació de la pretemporada a través de l'entrevista a Jabel Granollers en el darrer FORA DE JOC).

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode