CADET'A' 4 - 2 CF Canet

15.02.2011 11:29

HIPOTÈTICA GOLEJADA DESAPROFITADA

El nostre cadet afrontava un partit d´aquells difícils difícils d´afrontar mentalment. Ens visitava el penúltim classificat, i desprès del desgast mental que havia suposat mantenir la concentració des de les vacances de Nadal, que es quan es va a començar a preparar el "tourmalet", aquest partit suposava un repte de concentració.

El matx no va tenir gaire història ja que va ser dominat pel Vilassar de principi a fi, la única incògnita era saber el marcador final. La primera part finalitzava amb 2-0 i en la represa els locals sortien convençuts d´ampliar el marcador tot assetjant la porteria rival. D´hora arribarien 2 gols més, i amb marcador de 4-0 el cadet feia un darrer esforç que no es veuria recompensat ja que el porter visitant va aturar un penal i fins a 4 uns contra uns. Amb aquesta situació, i en els darrers minuts, els nostres aixecaven el peu de l´accelerador i fruit d´això el Canet marcava 2 gols.

 L´equip marxava al vestidor conscient d´haver desaprofitat la oportunitat de millorar el marcador dels rivals directes enfront aquest equip i així "pressionar" mentalment el líder