Cadet 'A' - Fora de Joc

19.04.2014 23:33

ADÉU AMB EL CAP BEN ALT...

  • La setmana passada deien gairebé “adéu” a la lliga al caure a Masnou (2-1)
  • Els de Carlos Barberan queien derrotats en un dels seus millors partits de la temporada
  • Al programa Fora de Joc tres jugadors donaven la cara per analitzar la derrota i la temporada en sí
  • Oriol Boldú: “De Masnou vam sortir tristos per la derrota però orgullosos de l’equip pel partit que havíem fet”

 

David Casany Cano - Fa tot just una setmana el Cadet ‘A’ es quedava gairebé sense opcions de lluitar per la lliga al caure derrotats al camp del Masnou per un ajustat 2-1. Alejandro Estrelles avançava als nostres cadets només inciar la represa però, malgrat el domini dels nostres, el Masnou acabaria certificant una remuntada èpica en els darrers instants de l’encontre. Abatuts, els nostres veien com les opcions de pujar a Preferent s’esfumaven en pocs minuts i possiblement de manera injusta: després d’un dels millors partits de la temporada.

Les llàgrimes i la decepció van estar presents en el post-partit. Evidentment era una derrota que, després de tot el treball, feia mal al grup. Malgrat això, però, els de Carlos Barberan al dia següent donaven la cara al programa radiofònic “Fora de Joc”. Allà hi parlaven, en representació de la resta de companys, l’Oriol Boldú, el Joaquim Gavaldà i el Víctor López. A tots tres s’els hi preguntava per la decepció, pel partit en sí, pel moment del gol de l’Alejandro, per l’entrenador Carlos Barberan i per la temporada. Aquí us deixem un recull de les seves declaracions...

 

Sobre el partit...

Oriol: “Es va donar la cara i l’equip ha reflexionat. Vam sortir de Masnou tristos per la derrota però amb el cap alt perquè estàvem orgullosos de l’equip.

Quim: “Vam lluitar, ho vam donar tot... Però al futbol passen aquestes coses i la derrota no va ser justa. Crec que el gol del Masnou al tram final ens va enfonsar...”

Víctor: “Tenia papallones  a l’estómac abans del partit i un cop va xiular l’àrbitre el inici del partit 'a per totes!' Vam córrer durant tot el partit, vam lluitar... I al final vam perdre injustament perquè vam fer més mèrits que ells”

 

 

El gol de l’Alejandro...

Oriol: “La imatge visible de tot l’equip. Va ser increïble, tots en pinya. Una gran imatge que d’aquí 4 anys encara recordaré.”

Quim: “Jo estava recollint aigües i me’n recordo que vam saltar tots... Algú em va clavar un dit a l’ull!”

Víctor: “Em vaig xocar amb la banqueta. Vaig anar al costat de l’Ale durant tota la celebració  i vam acabar fent una pinya espectacular que recordaré durant molt de temps”

 

Carlos Barberan

Oriol: “Li dec moltíssim i m’encanta molt veure el futbol de la manera en què ell me’l fa veure. Pocs cops ens trobarem que al acabar l’escalfament tinguem un paper al vestuari per a motivar a tots i a cadascun dels jugadors instants abans del partit. I això amb el Barbe ho hem tingut. Tenim molta sort de tenir professionals com ell al CEV”

Quim: “Si no fos per ell estaria jugant a la petanca. He millorat moltíssim i en gran part és gràcies a ell. Gràcies a la seva motivació i gràcies al treball que ens ha impregnat en cada instant d’entrenament i partit.”

Víctor López: “Ho porta en la sang... Ell pensa en nosaltres cada dia. Les seves xerrades i els seus entrenaments, espectacular. Per mi, el millor entrenador.”

 

 

Sensacions sobre la temporada...

Oriol: “Tot l’equip està trist perquè després de tant treball i implicació no hem rebut cap premi... Però el premi al final ens l’emportem tots a casa: són dos anys en què  el futbol ens han donat moltíssim i en què hem aprés com ningú. Jo crec que d’aquí uns anys recordarem aquests dos anys com a algo molt gran...”

Quim: "Hem estat molt irregulars... Hem perdut partits que no s’havien de perdre aquesta temporada. Però tot i això hem après molt i hem disfrutat molt jugant a futbol i al final és del què es tracta..."

Víctor López: “Som una pinya tot l’equip. Hem aprés de totes i cadascuna de les xerrades del míster. També inclús de les tonteries del segon entrenador... Crec que ens hem de quedar amb tot el què hem aprés i disfrutat aquest any. I crec que encara ens queden més anys per seguir disfrutant i aprenent...”

Les opcions d'aquí a final de temporada

A hores d'ara els nostres cadets són quarts a la taula, a 6 punts dels qui l'encapçalen. En joc encara resten 18 punts per jugar-se i el més complicat no és pas que els nostres guanyin aquests 18 punts (cosa que de ben segur intentaran fer) sinó que el més difícil és que el Cirera es deixi 6 punts en aquest tram final de la temporada (té dos partits amb certa dificultat a casa i un derbi mataroní al camp de la Juventus). Sigui com sigui els nostres no tenen altra opció que no sigui la d'acabar la temporada amb bones sensacions i això només s'aconseguirà sumant el màxim possible de punts d'aquí al final del curs. De fet, la segona plaça encara és factible tenint en compte el calendari i tenint en compte que el Mataró (2n classificat) encara ha de descansar en una jornada, ha de venir a Vallmorena i ha de rebre al Masnou en la darrera jornada. Veurem si els Cadets són capaços de seguir escalant posicions malgrat la lliga ja sembli un impossible.

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode