CADET 'A' 4 - 3 CD Montgat AT

08.12.2010 10:53

Remuntada i gran partit davant el Montgat

Aquesta setmana rebiem  la visita d´un equip de la zona baixa de la classificació però que sense cap mena de dubte és l´equip que millor futbol practica de tota la categoria.
El partit començava amb dues clares oportunitats pels locals que no aconseguien materialitzar i mica en mica el Montgat es feia amo i senyor del centre del camp. Fruit d'aquest domini, els blanc i blaus feien el 0-1 en l´unica ocasió de gol -un xut des de fora l'àrea- de que havien gaudit fins al moment.

A partir d´aquest instant el partit es convertiria en un joc d' anades i tornades dels dos equips,on els locals aconseguirien igualar el marcador en dos ocasions mitjançant dues jugades a pilota parada. El 2-2 amb el qual s'arribava al descans es transformaria ben aviat en el 3-2 pels vilassarencs que, conscients de la importància dels tres punts, sortien molt concentrats per disputar la represa. Amb aquest gol, i el joc mostrat, el partit quedava molt controlat pel nostre Cadet. Va ser als voltants del minut 20 que l´escenari canviaria totalment amb l´expulsió d´un jugador local que feia alterar tots el plans i exigia un sobreesforç a l´equip per resistir fins el final. Lluny de baixar els braços, l´equip va demostrar gran capacitat de sacrifici, esforç i patiment; va treure tota la seva ambició i va marcar el 4-2. En els darrers instants, els visitants farien el definitiu 4-3.

Aquest partit no és sinó que la demostració de la igualtat existent en aquest grup i la dificultat que ens suposarà, a tots els equips, estar en els llocs capdevanters de la classificació i lluitar per acabar en situació de privilegi.