CADET 'A' 4 - 1 CCE Tiana

23.12.2010 12:56

DEURES FETS ABANS DEL TOURMALET DEL MES DE GENER

Setmana perillosa al tractar-se de la darrera jornada abans de Nadal i on rebíem la visita d´un rival que venia de dues setmanes consecutives sense guanyar i que, fins aleshores, estava situat en la part alta de la classificació.

Conscients d´aquesta situació, els jugadors sortien molt concentrats i conscients  de la feina a realitzar. Des del primer minut els nostres cadets van mostrar la seva ambició però aquesta no es va materialitzar en gols.  Ben situats defensivament i tallant les perilloses contres del rival, els locals aconseguirien l´1-0 amb el qual arribarien al descans.

 En un inici fulgurant de la segona part, en el primer minut de la mateixa s’aconseguia el 2-0. Continuava i s´incrementava el domini fruit d´un gran treball col.lectiu, malgrat això, en una jugada confusa dins l´àrea local, arribava el 2-1, però lluny d´enfonsar-se, els locals anaven a fer  gala de la seva ambició al aconseguir marcar el 3-1 en la següent jugada.

 Amb el partit totalment controlat i davant la desesperació del rival, els vilassarencs van començar a arribar amb més perill a la porteria del Tiana.I quan precisament els nostres s’apropaven al quart gol, l’´àrbitre expulsava a un jugador local de forma injusta en una jugada en que havia arribat tard a la pilota i cometia falta. Els visitants veien  possibilitats de remuntada, però els nostres, davant l’adversitat, es van crèixer i van acabar aconseguint  el definitiu 4-1. D´aquí al final domini absolut vilassarenc.

Gran victòria gràcies a l´immens treball de tot l´equip que continuarà treballant durant el Nadal per afrontar el nostre "Tourmalet" que ens enfrontará de forma seguida als primers classificats.