CADET 'A' 3 - 4 AT.Masnou

22.03.2011 11:33

Gerra d´aigua freda per les aspiracions del cadet a guanyar la lliga

Després de situar-se a 4 punts del líder, estaven en una jornada clau on l´enfrontament directe entre el primer i tercer classificat podia aclarir encara més el camí cap l´ascens. Però perquè això fos possible, primer havien de treure els tres punts enfront el Masnou Atlètic. Un equip que, estranyament i sent el rival històric del Masnou, venia amb una gran motivació i determinació per endur-se el partit. Un partit que començava amb diferents alternatives pels dos equips i mostrava la dificultat del matx. Va ser a partir del minut 20 que la igualtat es trencava amb el 0-1 dels visitants. Sense temps de reacció. 2 minuts desprès rebien el 0-2 i comencaven els nervis. Els vilassarencs es volcaven sobre la porteria rival i això provocava espais a l´esquena local que propiciava algún que altre contraatac dels d´ Ocata.

 Finalment arribava el 1-2 i quan els nostres es veien amb cor i possibilitats reals de remuntar, una jugada desgraciada d´un jugador local posava el 1-3 quasi bé a la següent jugada. Molt desanimats i amb preocupació arribàvem al descans, però en la reanudació els nostres cadets sortien decidits a fer una gesta i seguir vius a la lliga. Els visitants seguien sense donar facilitats i acumulaven fins a 5 defenses per mantenir el resultat. Els vilassarencs anaven decidits a pel partit i ficaven 3 davanters. Però no era el dia dels nostres, i en una contra arribava el 1-4. Lluny de baixar els braços, els nois mostraven la seva ambició i seguien lluitant contra tot, s´arribaria a jugar fins amb 4 davanters i deixant només 3 defenses. Mentre el rival pressionava l´àrbitre perquè pites el final, els nostres seguien lluitant i marcaven el 2-4 i el 3-4 definitiu quasi de forma seguida, però no va haver més temps. Amb el xiulet final els rivals saltaven com si haguessin guanyat la lliga i els nostres s’ensorraven anímicament.

 Ara toca aixecar-se de nou, com ja s´ha fet altres cops i continuar treballant fins el final. Cosa que de ben segur aquest nois faran i aconseguiran.