CADET 'A' 3- 0 CE Cabrils

03.02.2011 00:36

EL 'THIS IS VILASSAR' DEMOSTRA LA GANA DE TÍTOL!!

El partit dels partits. Aquells 80 minuts que tot jugador d’aquesta categoria i d’aquest equip desitja viure en la seva pròpia pell. Durant la setmana es van anar succeint diferents fets i anècdotes que engradirien, si més no, encara més, el valor d’aquest derbi.

A les 4 de la tarda començava a rodar la pilota sobre la gespa de l’estadi de Vallmorena. El dia s’havia transformat i el sol del matí s’havia convertit en un cel grisós que molestava i molt per veure en directe aquell partit. Però va poder més l’espectacle que el mal temps i les graderies del camp s’omplirien de goma gom (com en poques vegades s’ha vist en Cadets).

Els nostres ja havien avisat durant l’escalfament: “This is Vilassar” (una samarreta blanca amb aquest lema). I sobre aquestes samarretes “motivants”, els colors del partit: el verd i el blanc.

La grada, plena com mai, va poder gaudir d’un partit molt emocionant, sobretot en els seus primers minuts, ja que el Cabrils va sortir amb les idees força clares i, de fet, va dominar l’inici del matx. Però els locals no es van arronsar, i van saber aguantar bé aquesta primera envestida cabrilenca i es van acabar fent amb el domini del partit. I en aquest anar i venir de dominis de pilota, van venir els 10 minuts claus del matx. I és que del minut 20 al 30 van venir els primers gols de la tarda: Gerard Estrada sorprenia a la defensa girant-se dins l’area per marcar el primer gol del partit.

 

I minuts més tard seria Adrià Soriano qui, molt murri i aprofitant una pilota que es perdia al segon pal, marcaria el segon gol i faria embogir a tota l’afició local.Així seria com acabaria una primera part en què el domini va estar repartit, però el Vilassar va saber aprofitar les seves ocasions per posar distància de per mig en el marcador.

Conscients de que la feina encara no estava feta, ja que un gol del Cabrils tornaria a fer entrar dins al partit als visitants, els nostres van sortir a jugar la represa amb la mateixa motivació amb què ho havien fet a l’inici del matx. D’aquesta energia i força va néixer el tercer gol de la tarda: va ser obra de Carlos Fernández. Qui marcaria, amb l’ajuda del porter, un gol des de la llarga distància.

Amb el 3 a 0 el partit es va apagar una mica, però un derbi és un derbi i l’orgull dels cabrilencs per intentar maquillar i la motivació dels locals per intentar no rebre cap gol, va fer que dins de la baixada d’intensitat encara es poguessin viure trams de partit forcça interesants. El Cabrils arribaria a tenir ocasions molt clares (com un penal) per intentar reduir distàncies. Però aquella era la tarda del nostre Cadet, i el 3 -0 dels primers 50 minuts aniria a missa.