CADET 'A' 1 - 0 CF Alella

22.11.2010 21:36

El Cadet del Vilassar aconsegueix guanyar un partit "no apte per a cardíacs"

El partit que van disputar els nostres Cadets podríem qualificar-lo com a “no apte per a cardíacs” . El matx, que gaudiria de la presència del President de la Federació Catalana de Futbol, va començar amb la pilota dominada pel Vilassar; uns verd i blancs que restaven ben posicionats durant tot el matx i fent bones combinacions amb l'esfèrica. Aquest domini no es va reflexar, però, en ocasions clares de gol. Mentre que l´Alella es va limitar a acumular defenses i llençar pilotades llargues creant molt perill a la contra. Tot i que el nostre Cadet continuava amb el joc combinatiu, el gol va acabar arribant fruit d'una falta directe llençada magistralment pel Carlos Fernández. Amb aquest resultat arribàvem al descans.

 

En la represa els vilassarencs, millor assentats per evitar els contraatacs de l'Alella, van començar a fabricar ocasions de gol clares que no aconseguirien materialitzar. I com en el futbol ja sabem que qui perdona en paga les conseqüències: en els darrers minuts l'àrbitre va xiular un penal  -en contra- per una agafada de samarreta que es produia fora de l'àrea. Tanmateix, el futbol, que acostuma a ser injust, el dissabte passat es va aliar amb els locals i els visitants van fallar el llançament de la pena màxima.

Així doncs, victòria justa i merescuda pel nostre cadet que, tot i guanyar,  ha d´aprendre a tancar abans els partits per evitar patiments innecessaris.