Bona Jornada de Debuts

28.09.2011 10:38

DEBUTS AMB BONES SENSACIONS I INTERROGANTS

La primera jornada de lliga per a Juvenils i Filial va tenir dues històries ben diferents però, al cap i a la fi, unes sensacions de caire força positiu per ambdues categories. Mentre el Juvenil 'A' no pasava de l'empat (3-3) davant la Juventus, el CEVILASSAR 'B' aconseguir golejar (7-0) a un pobre Atlètic de Masnou.

Debut històric i remuntada per la història

El nostre Juvenil 'A' va començar el seu perible per la Preferent de pitjor manera impossible: als 7 minuts de partit ja havia encaixat dos gols i veia com un 0-2 li posava molt coll amunt el debut en lliga. Aquests dos primers gols van ser badades defensives que no es pot permetre un equip que milita en aquestes categories, ja que tots els equips compten amb molta pólvora i no acostumen a desaprofitar les ocasions de gol. La Juventus es va avançar gràcies a una excel·lent rematada de cap en un còrner. Tres minuts més tard faria el 0-2 després de una mala situació defensiva dels nostres que va permetre que un jugador mataroní es quedés sol al balcó de l'àrea per col·locar-la al pal esquerre d'Andrés Rodenas. Però el show de desgràcies no s'acabava aquí, perquè abans de la mitja part la Juventus acabaria fent el 0-3 després d'una nova errada defensiva en què els nostres van perdre una pilota a una zona perillosa i el davanter de la Juventus només va haver de superar al nostre porter.

Al principi parlàvem de sensacions de caire força positiu també en el partit del Juvenil 'A'. Obviament això no serà pel què es va fer a la primera part, la qual es motiu d'autocrítica dins el jove vestuari, sinó que aquestes bones sensacions ens les deixa una segona part que possiblement mai oblidarem i que ens va demostrar a tots del què és capaç aquest equip. La Juventus va anar apagant-se a poc a poc i els nostres van començar a agafar més força a mida que anava passant el temps (cal comentar que Genís Mejías va realitzar molts canvis per tal de fer reaccionar a l'equip).  I cap al tram final de partit es va consumar el què tothom s'olorava: el camí de la remuntada. Dos gols seguits dels nostres juvenils (minut 67 i minut 70) van posar contra les cordes a una Juventus que a partir d'aquell moment només es dedicaria a defensar i a perdre temps amb múltiples simulacions de lesions i faltes per tallar el joc.

Però el punt àlgid del debut històric a la Preferent encara estava per arribar: el gol de l'empat. Era el minut 94 i Andrés Rodenas, porter del CEV, pujava a rematar el darrer dels córners del partit. Pilota centrada al primer pal i.... GOOOOOOOOL del Vilassar! Gol del mateix porter, gol d'un Andrés Rodenas que embogia amb la celebració d'un golàs que poques vegades s'ha vist en un camp de futbol (a l'estil Palop a la UEFA)

Amb aquest gol del porter del Vilassar de Dalt va acabar el partit (pots veure el gol a través d'aquest enllaç). El CEV acabava de remuntar un 0-3 en contra i malgrat saber que s'han de corregir moltíssimes coses, els jugadors entrenats per Genís Mejías marxaven contents al vestuari, conscients de què amb més atenció i més treball són capaços de fer allò que pugui semblar més impossible: remuntar un partit molt complicat i fer-ho amb un gol del porter, a la heroíca i al final del partit.

Ara els nostres hauran de desplaçar-se fins a la Bisbal d'Empordà, on allà s'hi enfrontaran aquest dissabte (16h) al Bisbalenc. El desplaçament es farà en autocar i tots aquells qui volgueu esteu convidats (places limitades) a viatjar amb l'equip (consulteu les condicions, informeu-vos i demaneu les reserves de plaça a Josep López, en horari d'oficina del CEV: de 18h a 21h)

Golejada d'escàndol del filial

Millor debut podríem dir que impossible. El CEVILASSAR 'B' rebia a l'Atlètic de Masnou 'B' en el primer partit de lliga de la categoria de 4a catalana i conscient de què estava obligat a debutar amb una bona imatge el nostre filial va sortir al camp a menjar-se al rival. El resultat al finalitzar la primera part ja era de 3 gols a 0 i amb un bon joc desplegat. Però la sentència vindria només començar la represa, amb uns 10 primers minuts de futbol excel·lent per part dels nostres jugadors i amb dos gols més que posarien el 5-0 en l'electrònic just abans del minut 55 de partit. A partir de llavors poca història més: dues expulsions d'uns jugadors visitants desesperats pel resultat i dos gols més dels nostres per arrodonir amb el 7-0 un bon debut a la lliga.

En declaracions a Fora de Joc, Josué Molina (entrenador del filial), va reconèixer tenir "bones sensacions" després d'aquesta golejada però alhora també admet que el resultat li crea "molts interrogants" perquè creu que el 7-0 és "una barreja entre el nostre bon joc i un rival que possiblement no lluitarà per les posicions capdavanteres".

Aquesta setmana tenen la primera prova de foc: segona jornada de lliga i desplaçament al complicat camp de l'Àguila (diumenge 12h).

El Primer Equip segueix imparable

Tres de tres. Nou de nou. Zero de tres. Aquests són els números que més destaquen en l'inici de lliga del nostre Primer Equip. Tres partits jugats, tres partits guanyats; i, per tant, nou punts en joc, nou punts a la butxaca. I la clau de tot això recau en la darrera de les xifres: zero de tres. I és que el CEVILASSAR en tres partits no ha rebut cap gol en contra. El bon treball defensiu, la constant possessió de pilota i les intervencions de Sergio Cano han fet que mantinguem la porteria a zero; una estadística bàsica per poder fer útil el bon joc d'atac dels nostres.

La darrera victòria es va donar al camp del Poble Sec, on el 0-2 va ser un resultat curt tenint en compte les inumerables ocasions de gol dels nostres i el domini total del partit. Edu Camps i Jordi Sultan van ser els encarregats de posar aquests dos gols en el marcador.

Aquest cap de setmana espera un nou rival dur: el Turó de la Peira. Els barcelonins visiten el Municipal de Vallmorena (diumenge 12h) amb la condició de invictes (un partit aplaçat i dos guanyats) i amb l'etiqueta d'equip aspirant a la part alta de la classificació.