BENJAMÍ 'B' 0 - 7 CD Masnou

08.12.2010 12:08

Derrota àmplia davant un bon Masnou

El Benjamí 'B' va perdre per molts gols en un partit on el petits del Vilassar realment no van acabar de desplegar el seu millor joc. Els primers minuts del masnou ja van ser molt bons, fent-se clar dominador del partit. Tot i això els nostres van aguantar bé un parell d'atacs. Però en allò que diuen de " a la tercera va la vençuda", els masnovins van aconseguir fer el primer gol del partit en una nova arribada de perill.A partir d'aquest gol els visitants agafarien el volant del matx i el conduirien a la seva manera i sense molta oposició.
Els nostres benjamins, desanimats per rebre un gol darrere l'altra, van abaixar els braços durant la resta del partit. Tot i el resultat, de derrota àmplia, els entrenadors van fer tot el possible per a què els nens s'animessin però res es va ppder fer i al final aquest partit s'haurà d'oblidar per pensar en el següent compromís, aquest dissabte al camp de la Juventus. 
Destacar la presència del nou entrenador dels Benjamins, l'Angel - segon entrenador del CEVILASSAR B-, després de que es prengués la decisió de que Raul Ramírez, fins a les hores entrenador d'aquests benjamins,  entrenés només als Cadets i deixés als petits en mans d'un nou tècnic.