Benjamí 'A' - Entrevistes Fora de Joc

13.11.2014 21:08

EL BENJAMÍ ‘A’ SOMIA FER HISTÒRIA!

  • Al programa Fora de Joc analitzem la victòria del Benjamí ‘A’ davant del Can Rull (3-2)
  • Entrevistes a Sergi González i als seus jugadors
  • El comiat de Sergio Nieto present dins del Benjamí 'A'
 

David Casany - El passat cap de setmana el nostre Benjamí ‘A’ tenia una autèntica prova de foc al Municipal de Vallmorena i la superava amb escreix. Els nostres benjamins s’enfrontaven, en un duel directe, al Can Rull. Tots dos compartien liderat abans de l’encontre i al final d’aquest partit seria el nostre Benjamí ‘A’ qui s’acabaria quedant amb el liderat en solitari d'aquesta complicada Primera Divisió de Benjamins. Tot plegat després d’un partit que es va guanyar per la mínima (3-2) però que es va dominar de principi a fi.

Durant aquests dies hem pogut escoltar a alguns dels protagonistes d’aquest triomf. Van parlar pels micròfons del Fora de Joc el seu entrenador (Sergi González) i dos dels seus jugadors (Aritz i Aitor). Aquí us adjuntem algunes de les millors declaracions dels protagonistes. Al final de l'article hi trobareu les millors imatges del partit.

 

Sergi: “La lectura és positiva perquè l’equip que va dur el pes del partit va ser el Centre Esportiu Vilassar. El que sí que és cert és que vaig notar en els jugadors molt nerviosisme per culpa de la classificació (ens enfrontàvem els dos líders)... En aquest sentit va haver-hi certa ansietat, precipitació en la finalització...Al final vam gaudir de unes 20 aproximacions de perill i el Can Rull ben poques..  Tot i que ells van baixar a jugadors del seu Preferent (un punta, un central, el porter...) i tot i que vam patir perquè vam fallar molt, al final es va acabar guanyant per la merescudament”

Sergi: “Hem de ser molt exigents amb l’equip perquè tenim una plantilla de nivell i lluitarem fins al final per aconseguir el què seria un ascens històric a Preferent. Insisteixo en què el nivell de l’equip dóna per aconseguir-ho però ens creuarem amb molts rivals complicats pel camí.”

Aritz: “El Sergi ens va dir al final del partit que ho havíem fet molt bé i que erem millor que ells. També ens va dir que hem de saber que encara no s’ha acabat la lliga, que això és molt llarg i que hem de seguir així”.

Aitor: “El Vilassar és el millor equip, això ho tenim clar. Anem primers perquè ho mereixem però sí que és veritat que aquest últim partit ens ha costat més ”.

 

PROPER PARTIT DEL BENJAMÍ 'A' > Argentona vs Benjamí 'A' (dissabte 10'00h)

 

Marcos, del Benjamí ‘A’, també parlava al Fora de Joc

A tot això també els companys del Fora de Joc van poder parlar amb Marcos Pérez, porter d’aquest Benjamí ‘A’. Marcos parlava al programa al voltant de la figura de l’entrenador de porters del CEV (Sergio Nieto). Recordem que el Sergio (com ja es va anunciar en un anterior programa) marxa a l’estranger per emprendre una nova aventura professional (lligada també al futbol).

 Els porters li van regalar una samarreta el passat divendres (veure imatge a continuació) i un dels missatges més clars i contundents que s’hi va escriure va ser el del propi Marcos: “Para el mejor entrenador del mundo entero”. 

En aquests últims dos programes han estat molts els protagonistes verd i blancs que li han volgut dedicar unes paraules al nostre entrenador de porters: des dels propis coordinadors, fins a companys entrenadors o els mateixos porters.

 

Des del CEVilassar li desitgem el millor al nostre GRAN entrenador de porters!

 

 

FOTOGRAFIES DEL PARTIT: BENJAMÍ 'A' 3-2 CAN RULL

 

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode