BENJAMÍ 'A' 6 - 0 CD AT. Montgat

13.01.2011 16:48

Victòria apàtica i males sensacions davant un rival inferior

Partit horrorós del Benjamí, probablement el pitjor de la temporada, davant un rival molt inferior.

Durant els tres primers quarts l’equip no va jugar a res i les imprecisions col·lectives i individuals se suceeïen una vegada i altra. El gol en el primer minut feia presagiar un partit, si més no, còmode i on disfrutaríem amb el joc dels nois, pero no sabem si per excés de confiança, per falta de ganes o per ambdues qüestions, els jugadors van estar molt per sota de les seves possibilitats. El joc durant els primers 36 minuts va ser lent, no vam aconseguir enllaçar 4 passades seguides i únicament la inoperancia ofensiva de l’equip rival va evitar que ens fèssim cap gol més.

En definitiva, uns minuts per oblidar, ja que no reflexen l’actitut dels entrenaments i que ens fa replantejar moltes coses de cara als següents compromisos. El darrer quart va ser de major qualitat, jugant un futbol bastant directe, que amb els espais que ens deixava el rival, ens va permetre maquillar el resultat fins arribar a la xifra dels 6 gols.

 Aquest resultat no ens deixa ni molt menys satisfets, ja que els encontres duren 48 minuts i hem d’estar a un bon nivel durant tot el matx.