BENJAMÍ 'A' 5 - 2 STOICHKOV SALESIANS

12.04.2011 10:19

UN DARRER QUART ESPECTACULAR ENS REGALA UNA NOVA VICTÒRIA TREBALLADA

El partit va estar realment molt disputat. En front vam tenir a un molt bon rival que ens va posar les coses molt difícils i que va arribar a l'últim quart del partit per davant en el marcador. La tònica en els tres primers períodes va ser més o menys la mateixa, amb un Vilassar jugant un bon futbol, ​​encara que no brillant, i portant el pes del joc i la possessió. I uns Salesians que intentaven aprofitar les poques sortides a la contra, o errors defensius nostres, per crear-nos perill.

D'aquesta manera, les ocasions s'anaven succeint però semblava que la pilota no volia entrar, i en els primers 36 minuts, únicament Victor en un bon remat de cap a la sortida d'un córner, ens va avançar al marcador. Això era en el minut 9, i a partir d'aquí, vam començar a arribar i generar bones opcions de gol, però cap d’elles es va acabar de finalitzar amb encert. Just després del nostre gol, un error en la sortida de pilota de Sergio, va deixar una pilota al millor jugador d'ells, que va aprofitar l'opció per encarar Mateu i posar l'empat.

Els nois ho seguien intentant amb el nostre estil de joc, tractant bé la pilota i buscant els bandes per a poder entrar, però el temps passava, i l'empat semblava ser una llosa molt gran de superar. L'equip semblava una mica encallat, i justament l'última jugada del tercer quart, amb el segon gol dels Salesians, ens va servir com a revulsiu per canviar el xip. Durant el descans, se'ls va donar la consigna als nois que juguessin tranquils, que tenien temps suficient per donar-li la volta al marcador si treien el seu millor futbol, ​​i així va ser. Ens van deixar uns últims 12 minuts amb bon joc, sumat a una empenta i unes ganes que ens van permetre marcar fins a 4 gols, que deixarien el resultat final en el 5-2.