BENJAMÍ 'A' 4 - 0 AE La Salle

15.02.2011 10:52

VICTÒRIA AMB SOLVÈNCIA PERÒ SENSE BRILLANTOR

El dia no es presentava en les millors condicions, amb un equip que semblava que no estava ficat i amb l'àrbitre que va arribar amb 10 minuts de retard. Es va advertir als nois que l'aparent relaxació ens podria passar factura ja que el rival era perillós i si no desplegàvem el nostre millor futbol, la victòria seria molt complicada. Els primers minuts no van ser de gran qualitat i eren ells que portaven el pes del partit, jugant més temps en el nostre camp. El bon treball defensiu va permetre que aquesta superioritat no es transformés en ocasions, ia poc a poc ens vam anar fent amos de la pilota i vam acabar el primer quart jugant pràcticament en exclusivitat en el seu camp, però amb el resultat encara d'empat a 0.

En el segon i tercer quart va ser on decantem el partit al nostre favor. En el segon, el joc col.lectiu va ser molt bo i utilitzem les nostres millors armes per arribar a porteria rival. Primer Victor amb un xut creuat avisaria que el gol estava a prop i després Alex, completant amb un magnífic xut una jugada per banda esquerra, ens avançaria al marcador.

 El tercer temps va estar marcat per les internades de Victor i Noel, que van fer molt de mal a un rival obert, que buscant les seves opcions de ficar-se en el partit, deixava molts espais enrere que una i altra vegada aprofitàvem per plantar davant del seu porter. El 2-0 el va marcar Sergio de falta i el 3-0 Victor en una jugada embolicada dins l'àrea. Només els errors en la definició evitar que es aconseguissin més gols.

En l'últim quart la Salle va abaixar els braços i ens va permetre administrar l'avantatge i jugar tranquils a la possessió. Noel va seguir intentant-ho una i altra vegada per la seva banda, però els seus xuts van marxar fora o els va tallar el porter. Va ser Emilio, que ja en l'últim minut va posar el 4-0 definitiu, que tancava un bon partit, resolt sense brillantor però amb solvència.