BENJAMÍ 'A' 11 - 1 AT.Masnou

03.05.2011 10:21

 Bon partit davant d'un rival que va aguantar la primera meitat abans de començar a rebre un gol rere l'altre.

 El joc de l'equip va ser, en línies generals, bo, buscant sempre les combinacions per arribar a zona de perill rival. En el primer quart únicament Pol, amb un bon gol per l'escaire, aconseguiria perforar la porteria rival, i tot i que es va jugar exclusivament en el seu camp, van mantenir un bon nivell defensiu que ens va posar les coses complicades. En el segon quart arribaria la sentència a pilota aturada, amb 2 dels 3 gols en un córner i una falta directa, que van fer que s'arribés al descans amb un 4-0 que deixava impossible el partit pel contrari. A tot això, també calia sumar-hi el desgast d’haver de córrer darrere de la pilota. Tot plegat, tant el resultat com el desgast, ens deixaria una segona meitat molt plàcida.

Els dos últims quarts van ser similars, tenint la possessió de la pilota i buscant la millor acció per aconseguir el gol. Es van aconseguir 8, però només la falta de punteria i una mica de relaxació van evitar un resultat encara més voluminós, ja que la inoperància defensiva dels rivals durant aquests quarts ens va permetre plantar-nos a les immediacions de la seva àrea amb perill en cada jugada.

 L'únic punt negatiu del partit el trobem en el minut 47, amb el primer xut entre els tres pals del Masnou Atlètic, que en primera instància el va treure Mateu en una gran parada, però que novament per la falta d'atenció en el rebuig (ja són diverses durant l'any) van aconseguir el gol en la segona jugada.

Tot i això vam marxar amb un bon sabor de boca i amb la imatge d'un equip molt superior al seu rival.