BENJAMÍ 'A' 1-3 CF MOLLET (Debut a Preferent)

19.09.2015 17:41

BON DEBUT, CAP PREMI

• Aquest dissabte debutava el Benjamí ‘A’ a la categoria de Preferent i ho feia amb derrota ajustada: 1-3 davant un Mollet que faria el seu partit però que ni molt menys seria superior als nostres.

Nervis i tremolor. Això hagués estat el més normal en el dia del debut. Però res... Res de nervis i res de tremolor en un inici exuberant dels nostres. Com si haguéssim jugat a Preferent durant tota una vida, els primers instants del partit serien claríssimament verd i blancs. Una autèntica llàstima que aquest domini (en joc, personalitat, intensitat i ocasions) no es ens regalés el premi dels gols a favor. I això que en vàrem tenir unes quantes. Una pilota al pal, una pilota treta sota pals (a la mateixa línia de gol), dues grans intervencions del porter.. .

Això al davant. Al darrera, en defensa, ens castigaria en excés el fet de voler sortir sempre amb la pilota jugada pel terra. Això i la manca de “contundència” en els refusos i les segones jugades ens penalitzaria molt . Tot plegat faria que els visitants marquessin 2 gols en només 2 minuts: a l‘últim minut del primer quart i al primer instant del segon dels quarts.

Del primer temps, tot i els dos gols en contra, va destacar de manera positiva tant les intervencions del porter Marc (va salvar alguns xuts perillosos) com també les moltes recuperacions ràpides dels nostres.

Empat a la represa

La segona part començaria millor impossible: amb gol de Pau Tomàs ja a la primera jugada. Un xut alt amb una trajectòria mal calculada pel porter visitant. Restava tota la represa i la distància es reduïa al 1-2.  El resultat i l’empenta dels nostres feia preveure una més que possible remuntada.

D’aquí fins al final: oportunitats a totes dues porteries però molta més empenta per part dels nostres. I és que els de Marc Delgado gaudirien de forces aproximacions per aconseguir el seu segon gol: aturades del porter local, xuts desviats, un nou travesser...

Molta mala sort pels nostres i molta sort pel Mollet. I és que els visitants tornarien a distanciar-se en el marcador amb un xut llunyà que es convertiria en el 1-3 definitiu.

Al final, derrota. Una derrota amb bon sabor de boca, ja que en el dia del debut, tot i perdre, tot i no tenir cap premi, els nostres van demostrar que el Benjamí ‘A’ del CEVilassar és un equip fet per competir i gaudir en aquesta exigent categoria de Preferent.