BENJAMÍ 'A' 1 - 1 UE Cabrera

15.12.2010 10:26

Un final de partit boig i nova enspogueda 

Mala primera part que va condicionar massa el partit, davant d'un bon rival que va posar les coses molt difícils i que es va emportar un merescut empat. Ja en l'escalfament es va notar que els jugadors no estaven ficats en el partit, i malgrat els esforços per fer canviar aquesta dinàmica, els primers 24 minuts van ser d'una qualitat baixa, sense fer el que sabem, i jugant sense idees ni criteri. El pes ofensiu el va portar el Cabrera i es va jugar més temps en camp propi que en el del rival. Les poques accions en que vam obrir el camp i utilitzar les bandes, va ser quan es va arribar a l'àrea rival amb perill i amb opcions reals de fer gol. Va ser una primera meitat molt plana, amb un joc força decebedor.

 

 

A la segona meitat el joc de l'equip va canviar i vam poder veure una versió més real del que són capaços els jugadors, combinant amb més rapidesa i precisió i arribant a porteria rival amb certa facilitat. Va faltar punteria i molta més intenció a l'hora de finalitzar la jugada i únicament Sergio, en una bona acció personal, va aconseguir perforar la porteria rival amb un xut ras i molt creuat que ens posava per davant en el marcador a falta de 3 minuts per finalitzar. El Cabrera, que únicament havia sortit del seu camp en la segona meitat amb dos contracops - això si, molt perillosos-, va prémer l'accelerador en els últims instants, i fruit d'això va arribar la jugada del gol, en una falta de Mauro després d'una sèrie de errors en el rebuig.

 

Amb el 1-1 al marcador i el temps esgotat, cap dels dos equips va poder fer més.

 

Ens anem amb la sensació que la mala primera part va pesar molt i que hi ha jugadors als quals aquest tipus de partits encara els queden grans.