BENJAMÍ 'A' 0 - 4 FPE Mataró

22.03.2011 10:41

Justa derrota davant d'un rival que va ser superior en tots els aspectes del joc 

  Després d'uns primers minuts de tempteig per part dels dos equips, el Mataró va fer-se amb el domini del joc i es va plantar a la nostra porteria amb certa facilitat, creant moltes ocasions, que si no fos per les actuacions de Mateu, haguessin deixat el partit ja sentenciat . Al final d'aquest període arribaria el primer gol visitant que va servir a l'equip perquè es donés compte que era un partit complicat.

 El segon quart va ser el millor per la nostra part i l'únic en què vam ser superiors, generant ocasions de gol que no vam saber materialitzar. Un fet que ens acabaria condicionant en excés.

En el tercer quart, i després de tenir dues clares opcions per aconseguir l'empat, arribaria la sentència del Mataró, amb dos gols que deixaven molt costa amunt el partit. A partir d'aquest moment i malgrat intentar reaccionar en la part final, la pilota no va voler entrar, i ni Alex, ni Emilio, ni Pol, ni Carlos van aconseguir inaugurar el nostre compte particular. En canvi, per contra, sí que ho va fer el rival, amb un quart gol en l'últim minut.

Ara toca extreure conclusions positives i preparar els nois pels següents partits, en una fase de la lliga on juguem contra tots els rivals de la part alta de la classificació.