BENJAMÍ 'A' 16 - 1 CD Premià Dalt

01.03.2011 14:24

JUGAR, COMBINAR I TROBAR EL CAMÍ DE LA PORTERIA RIVAL 

El voluminós resultat ja deixa una clara referència de l'abisme entre els dos equips, i és que en cap moment van oposar resistència, i vam jugar a plaer tot el partit. Malgrat això, i sense valorar el marcador, sí que ens quedem molt contents amb la bona imatge mostrada, la predisposició i l'actitud dels jugadors. I és quen porten diverses setmanes en les quals, a excepció del partit contra el Juventus, el llistó l'estan deixant molt alt i, cada setmana, ofereixen clars símptomes de millora i una evolució més que satisfactòria.

A nivell pròpiament del partit hi ha poc a comentar, i el podríem resumir en què l'equip va jugar i combinar fins a trobar el camí de la porteria rival; amb l'únic punt negatiu del gol en contra, després d'una sèrie de defectuosos refusos a la frontal de l'àrea.

Un altre dels punts a favor és que cap jugador va abusar d'individualisme a la recerca d'aconseguir gols, i van executar la majoria d'accions ofensives correctament.

Ara toca seguir treballant sense deixar marge per a la relaxació ni el conformisme, ja que aquest grup pot, deu i donarà més de sí.