Balanç - Primera Volta 13-14

05.02.2014 11:27

SERGI GONZÁLEZ: “EL BALANÇ ÉS POSITIU,

 I ARA TOCA LA PART MÉS MACA"

Al Fora de Joc número114 un dels protagonistes era el coordinador del CEV, Sergi Gonzàlez. Als micròfons del FdJ el coordinador verd i blanc feia balanç al voltant de la primera part de la temporada. I és que, recordem, aquest passat cap de setmana el nostre futbol base va tancar, de manera oficial, la primera volta.

 

Sergi González afirmava que “El Balanç de la primera volta és positiu, i ara queda la part més maca: que és la segona volta. Cal seguir treballant perquè toca lluitar pels objectius. Els que s’assoleixin, doncs fantàstic; i els que no, doncs a continuar treballant perquè en anys propers la cosa millori.” Al mateix temps iniciava l’entrevista comentant que “La temporada està anant realment molt bé. Tenim molts equips i per tant es poden arribar a multiplicar els fronts oberts i els petits problemes, però ja és lògic tenint en compte que el club ha crescut i ha crescut a tots els nivells. En aquest sentit estem molt satisfets.”

 

 

Un club ambiciós

Sergi González també feia referència a les dificultats que es generen quan un vol ser ambiciós: “Sempre ens proposem objectius molt ambiciosos: buscant ascensos, mantenir i aconseguir categories altes, perfeccionar la formació dins les categories més de base... I ja sabem que el futbol és futbol i a vegades la piloteta no entra, a vegades ens baixen jugadors d’altres equips, i tot plegat genera dificultats. Però des de la coordinació podem donar-nos per satisfets amb la dinàmica que porta el club.”

 

Tots arriben a meitat de camí amb vida

No hi ha cap equip que estigui en una situació crítica: cap equip sense possibilitats de mantenir categoria i cap equip sense possibilitats d’ascendir. Potser l’equip que ho té més complicat és el Juvenil ‘A’ (a 8 punts)... Però tant Cadets, Infantils com Alevins i Benjamins van per bon camí dins els seus objectius. Pel que fa al futbol més de caire exclusivament formatiu (Benjamins, Prebenjamins i Escola), ara s’està començant a notar tota la feina que venim fent temporades enrere.”

 

ESCOLTA EL PROGRAMA!

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode