AVENÇ CEVILASSAR 1-1 CEHOSPITALET

18.08.2012 22:50

 AMB EL CAP BEN ALT I ENAMORANT AL PÚBLIC,

GRÀCIES CAMPIONS!

  • Així és com ha caigut el CEVILASSAR davant unes grades de Vallmorena plenes a vessar.
  • El CEVilassar cau eliminat als penals (4-5) després de plantar cara a tot un 2aB com l'Hospitalet
  • El gol incial de Bacari (15') ha estat contrarestat amb la il·lusió local, el bon joc i un gol màgic de l'etern Joan Vives (60' gol olímpic) 

AVENÇ- ECentre Esportiu Vilassar ha caigut eliminat als penals (4-5). Després d'haver plantat cara a tot un 2a B com l'Hospi, la sort dels penals no ens ha somrigut. Però fora d'això avui és un dia en què el color verd i blanc ha guanyat moltíssim. El gol olímpic de Joan Vives (1-1) ha fet emocionar a una grada plena (uns 600 espectadors) i la finalització de l'encontre, malgrat la eliminació, ha desembocat en un aplaudiment que no deixarà indiferents a ningú dels allà presents.

Avui els de Toni F. Corominas no han perdut, avui s'han guanyat l'estima de tots els qui hem presenciat, d'una manera o altra, aquesta darrera gesta. Al maig va ser l'ascens a la Primera Catalana i ara el somni de la Copa Catalunya. Esperem que això no sigui un punt i a part. Fem que sigui un punt i seguit. La gent que ha viscut la màgia verd i blanca a la Copa ha de retornar-vos l'esforç i l'entrega amb el millor premi de tots: no deixar de seguir aquest equip en la seva nova aventura a la Primera Catalana. Els jugadors i el cos tècnic asseguren que la vostra presència a les grades és una peça essencial, bàsica. I això s'ha notat avui, es va notar contra l'Europa i va ser clau per ser campions de lliga.

ENDAVANT CEVILASSAR!!! GRÀCIES A TOTHOM PER AQUESTA TARDA-NIT DE FUTBOL MÀGIC!