AUTOCAR PEL DESPLAÇAMENT A AVIÀ

25.09.2012 23:22

¿VOLS VIATJAR AMB L'EQUIP AL DESPLAÇAMENT A AVIÀ?

  • Vitja amb l'equip des de només 5 euros!!

Aquest cap de setmana toca el primer dels desplaçaments llargs d'aquesta temporada pel nostre Primer Equip. El destí: Avià. Una petita població situada al costat de Berga (capital del Berguedà). Un estadi amb encant i amb una gespa natural renovada recentment. Un escenari especial (veure galeria d'algunes fotos del camp) en el qual el CEVilassar intentarà aconseguir la primera victòria en la seva història a la Primera Catalana.

Fotografia extreta de FLICKR - Pemisera

El conjunt verd i blanc restarà convocat a les 12'30h a les instal·lacions de Vallmorena per partir destinació Avià. Però aquest autocar no només l'ompliran els jugadors...

¿T'agradaria viatjar amb l'equip? ¿Vols viure en directe el partit del CEVilassar a Avià? Des del club us oferim la possibilitat de conseguir-ho!

Si vols desplaçar-te amb el mateix autocar en què viatjaran els jugadors entrenats per Toni F.Corominas només has d'anar a les oficines i apuntar-te! Les places són, evidentment, limitades! Així que no t'adormis i reserva la teva plaça!!!!

 

CONDICIONS* - PREUS DEL DESPLAÇAMENT (anada/tornada en autocar > Sortida: Dissabte 29, a les 12'30 al Mpal Vallmorena)

PREU SOCIS CEV > 10 €

PREU NO SOCIS CEV > 12 €

 

OFERTA ESPECIAL!

Seguim treballant amb la campanya per captar socis, i ja fa setmanes vàrem anunciar que amb el temps aniríem aportant novetats en relació a aquesta captació de socis! Per aquest desplaçament a Avià també volem moure fitxa i us oferim el següent:

Si et fas soci durant aquesta setmana (data límit > divendres tarda) podràs desplaçar-te amb l'equip a Avià per només 5€.

Si ja ets soci i aconsegueixes portar un familiar/amic/conegut perquè es faci soci (data límit > divendres tarda) tots dos podreu viatjar per 5 € (cadascun)

 

*les places són limitades: per apuntar-vos i reservar plaça us heu de dirigir a les oficines del CEV. Un cop efectuat el pagament la plaça quedarà automaticament reservada. En quan a temàtica de 'descomptes' per creació de soci o per "portar un soci" també es tractarà aquests afers a les mateixes oficines.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode