GOLEJADA DE LÍDER

• El Primer Equip dominava de principi a fi el seu partit al camp dels mataronins
  • Lluís (2), Dani i Lara (2) eren els golejadors d’un encontre on es van perdonar moltes ocasions de gol
  • Aquesta victòria contundent certifica el liderat dels de Jaume Bonet, ara amb un punt d’avantatge respecte el Molinos

La setmana passada els nostres van defensar liderat, però en aquella ocasió era un liderat virtual. En aquesta jornada, però, la derrota en un aplaçat del Molinos posava en safata el poder tornar a defensar liderat i que aquest deixés de ser virtual. Aquest fet va provocar veure en els nostres un dels partits més incisius i més contundents de la temporada. Els de Jaume Bonet bé podrien haver marcat fins a 5 gols en el tram inicial, però al final van acabar fent-ne 5 durant el transcurs de tot l’encontre. Una victòria contundent que, a manca de 5 jornades pel final, els segueix situant com a líders, amb 1 punt d’avantatge respecte el Molinos i 6 punts respecte el Pla d’en Boet (un partit menys).

Mil i una ocasions

Continuades possessions i forta pressió després de la pèrdua. Això i aprofitar els espais darrera de la defensa mataronina. Aquests serien els ingredients que aprofitarien els nostres per posar terra de per mig al primer temps. Això sí, costaria força aconseguir inaugurar el marcador. Lara, Christian, Dani i Casany tindrien ocasions claríssimes i cap d’elles acabaria amb gol.

La insistència tindria premi quan Lluís sí que acabaria trencant la igualtat en el marcador:  xut que treien sota pals i en el refús tornava a quedar-se amb l’esfèrica per afusellar la porteria rival i posar el 0-1 en el marcador.

A partir d’aquí, ja sense la pressió d’inaugurar l’electrònic, els nostres començarien a accentuar les accions combinatives. Algunes d’elles amb molta qualitat i oferint un joc molt vistós i que dificultava les tasques defensives dels locals.

Entremig de tot plegat, novament Lluís tornava a foradar la porteria rival. Ho feia novament en un refús dins l’àrea, amb un potent xut que no aconseguien refusar els defenses sota pals (0-2).

La primera part estava tenint dos protagonistes: la pilota i els nostres jugadors. I és que els locals gairebé no tindrien cap ocasió de perill: dos xuts llunyans i alguna pilota penjada que aturava Quim sense problema.

Durant els primers 45 minuts també tindria premi la insistència per banda esquerra per part de Dani: qui en una de les seves carreres aconseguia plantar-se davant del porteri i, amb una mica de sort, acabava marcant el 0-3.

Una segona part sense història

Podrien haver-se relaxat. I de fet es van relaxar durant els primers instants de la represa. Però lluny de regalar els segons 45 minuts, els nostres es dedicarien a continuar amb les accions combinatives i amb la clara cerca del gol.

Això sí, en el tram inicial i en el tram final de la segona part els mataronins gaudirien de les aproximacions més perilloses en atac. De fet, en els darrers minuts del partit seria quan els locals marcarien el gol del honor (el marcava Marc Regol aprofitant un refús dins l’àrea, 1-5).

Abans de tot plegat, els nostres havien arribat a posar el 0-5 en el marcador: tots dos gols a la segona part serien obra del mateix protagonista: Àlex Lara.

Una segona part on es podrien haver marcat molt més que dos gols: Gonzalo i Joel tindrien dues oportunitats molt clares. Però la més clara la tindria Marc Vila, qui xutava un penal per sobre del travesser.

No fallen

En aquesta jornada cap dels 4 equips que estan a dalt de tot de la taula van fallar. Vilassar de Dalt, Molinos, Pla d'en Boet i Canet aconseguien sumar els 3 punts i, d'aquesta manera, segueixen deixant molt ajustada la lluita per l'ascens a 3a catalana. El proper cap de setmana, amb només 5 jornades per davant, hi haurà un duel directe en aquesta lluita: els nostres rebran la visita del Canet al Municipal de Vallmorena. Una autèntica prova de foc abans de desplaçar-se al camp del Molinos.