AT Sant Pol 0-3 CEVILASSAR

18.01.2015 22:44

TANQUEN LA PRIMERA VOLTA AMB UN TRIOMF SENSACIONAL

  • Lara, Christian i Padilla van ser els autors dels gols
  • El Primer Equip va dominar, va saber defensar i va ser letal en atac
  • Els de Jaume Bonet retallen distàncies respecte el Molinos (a 4 punts)

 

El passat mes de desembre Jaume Bonet assegurava al programa Fora de Joc que l’objectiu era tancar la primera volta amb 31 punts (en aquell llavors el 1rEquip tenia 22punts). Per davant quedaven tres partits: Juvesport, Valldemia i Sant Pol. Després de sumar 6 punts davant els conjunts mataronins, aquest cap de setmana tocava el partit més complicat d’aquests tres. 

Però davant els grans reptes sembla que els nostres comencen a mostrar-se forts i convincents. I aquest passat diumenge el Primer Equip tancava la 1a volta sumant 3 punts importants després d’aconseguir una gran victòria per 0 gols a 3 a Sant Pol de Mar. Un gran partit que certificava la xifra dels 31 punts i que a més servia per retallar distàncies respecte un Molinos (líder) que queia derrotat i que veu reduïda la seva avantatge a només 4 punts dels nostres. 

 

Una primera part efectiva

En ocasions ha costat molt obrir la llauna o marxar al descans amb clara avantatge en el marcador. Però en aquesta ocasió els de Jaume Bonet completarien una primera part sensacional i en què acabarien marxant al vestuari amb dos gols de distància en l’electrònic. Els dos gols eren obra, primer de Alex Lara (amb un xutàs de fora l’àrea) i després de Christian Muñoz (amb una excel·lent acció personal). 

Dos gols que podrien haver estat tres si no ho hagués evitat el porter local: qui va aturar (d’entre d’altres) un remat de cap d’Uri Martí en què ja es cantava gol. 

Per part dels locals en aquest primer temps ocasions amb comptagotes, la més clara després d’una errada dels nostres en què el Sant Pol aconseguia plantar-se dins l’àrea i en què Nico, amb una gran intervenció, evitava el gol blanc i vermell.

 

Una segona part sacrificada

Amb el marcador clarament a favor i amb la sensació de dominar el partit. Així s’iniciava una segona part que acabaria fent-se força llarga a causa d’uns locals que mai donarien el braç a tòrcer. Contrarestant aquesta insistència local, el bon treball a nivell defensiu de totes les línies verd i blanques. Seguretat en defensa i sota pals, sacrifici d’homes amb perfil més ofensiu, i constants substitucions des del banc que introduïen aire a l’equip.

 

De tota aquesta insistència local es podrien destacar alguns xuts perillosos des de la llunyania, cap d’ells acabaria forçant en excés a Nico, qui en les poques intervencions que va realitzar durant el segon temps es va mostrar molt segur. Les línies juntes, bé en joc aeri, insistents en la pressió i contundents. Aquests van ser aspectes que van ajudar a què els nostres no patissin gaire i tornessin a acreditar la seva condició d'equip menys golejat de la lliga.

En termes ofensius els contraatacs serien l’arma letal que més mal faria. Els de Jaume Bonet aprofitarien per combinar ràpid i arribar sense contemplacions a l’àrea rival. Dani, Uri, Gonzalo i Lluís serien alguns dels qui tindrien aproximacions per intentar sentenciar l’encontre. Una sentència que no arribaria fins als darrers instants: en què una bona acció de Joel acabava amb la pilota als peus de Padilla, qui des de la frontal i de primeres: enviava l’esfèrica al fons de la xarxa (gol per l’escaire). Amb el 0-3 moria definitivament el partit.

D'aquesta manera el Primer Equip tanca la primera volta de lliga amb 31 punts en el seu haver: amb la nota negativa de 4 derrotes (2 com a locals) i tant sols 1 empat (davant del Molinos). Unes xifres que deixen als de Jaume Bonet en 2a posició i només 4 punts del líder (un Molinos que queia aquest cap de setmana). D'aquests números de la 1a volta cal destacar el bon paper com a visitants: en què només s'han perdut punts en 2 ocasions (AtMasnou i Salessians). També subratllar que les dues derrotes a casa van ser davant Santvicentí i Susannenc (equips de la zona alta) i en uns partits en què els nostres van començar guanyant i els rivals van acabar donant la volta al marcador. Així doncs, els números i l'experiència viscuda durant aquest primer tram, conviden a pensar que no serà missió impossible (però sí díficil) veure als de Jaume Bonet lluitant per l'ascens a final de temporada. Repetir números asseguraria estar entre els 3 primers, millorar-los fins i tot podria arribar a assegurar la plaça d'ascens.

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ I RESTA RESULTATS #4CAT5

 

MÉS FOTOGRAFIES

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode