AT.Montgat 2 - 3 CADET 'A'

29.03.2011 11:48

Victòria contra l'ambient hostil i el show arbitral

Desprès de l´ensopegada de la setmana passada, aquesta era una jornada important per mesurar l´ambició i l´estat d’ànim dels nostres. I tan sols llegint el resultat final (2-3) qualsevol persona podria pensar que aquest nois s´han deixat anar. Doncs bé, gens d´això, aquests nanos han fet una nova demostració d´entrega, ambició i superació. Es podia pensar que el rival seria fàcil, però ells sabien que no era així i que en la primera volta ja ens van donar molts problemes. Convençuts de tots aquests atenuants, sortien molt concentrats i conscients de lluitar fins al final.

Ben d´hora imposaven la seva superioritat davant el Montgat que, impotent, es dedicava al joc dur i de contacte, cosa que no els servia de res ja que els vilassarencs aconseguien anar al descans amb una avantatge de 0-2, això sí, amb una expulsío pels locals que als 5 minuts l´àrbitre compensava amb una doble groga per un dels nostres. Mentre que els nostres tècnics feien algun canvi de jugador per evitar problemes, el "cos tècnic" rival es dedicava a increpar el nostre jugador canviat i escalfar en excés el partit. En la represa el Vilassar, fent gal.la de l´estat de maduresa amb el que arriben a aquest tram de temporada, va fugir de tota polèmica i aconseguria el 0-3.

Quan tot estava llest per relaxar-se i gaudir de la resta del partit, feia acte de presència el senyor col·legiat amb tot un ventall d´expulsions que deixaven amb nou jugadors els vilassarencs que havien de treure força física i mental per suportar els atacs locals, el joc dur i les provocacions, tant dels jugadors rivals com del públic. Però una vegada més, aquest equip demostrava haver après a competir i a patir i finalment s´emportava els 3 punts. Segurament el partit no passarà a la història pel bon joc, però si és una nova prova de l´ambició i de la mentalitat guanyadora d´aquests jugadors que, si no és aquest any, de ben segur que serà ben aviat que donaran moltes més alegries i títols a la entitat.