AT. Masnou 4 - 1 ALEVÍ 'B'

15.12.2010 10:55

Bon partit a camp dels líders

Molt bon partit d’un conjunt de vilassarenc que visitava el camp d’un líder invicte encara en la lliga. L'aleví B va sortir molt concentrat i amb moltes ganes de treure alguna cosa positiva en un enfrontament on, al final, el resultat no reflecteix, en absolut, el que es va veure durant el partit.

El Vilassar de Dalt es va sentir molt còmode a l'hora de sortir jugant la pilota, a nivell de joc el partit va ser molt igualat encara que el líder de la lliga va saber aprofitar millor les seves ocasions per emportar-se el partit. Gran part del matx es va jugar amb el 2-1 en contra i, fins i tot, en una jugada de triangulació, Noe va tenir en les seves botes una gran ocasió per empatar el partit però la pilota no va acabar dins de la porteria.

Finalment el resultat va ser de 4-1, amb dos gols a pilota aturada, davant els quals poc va poder fer Enric, el nostre porter.

Els seus entrenadors, el Franc Capilla i l'Aitor recalcaven, al finalitzar el partit, que tot i la derrota estaven molt contents amb el treball de l'equip i el gran joc desplegat.