AT. Masnou 2 - 9 BENJAMÍ 'A'

23.12.2010 11:53

VICTÒRIA I BON JOC A DOMICILI

Partit còmode de l'equip on el rival va aguantar els primers 20 minuts. A partir d'aquest moment els gols anirien arribant per augmentar el marcador. La nota negativa és la concessió de 2 gols a un rival amb un nivell de joc inferior al nostre. El partit va començar una mica travat, amb bon joc però sense finalitzar les jugades a porteria contrària, i així en el primer quart únicament Aleix en una bona combinació amb Pol va aconseguir avançar als nostres en el marcador. El Masnou va disposar de diverses opcions per aconseguir el seu gol, la majoria d'elles provocades per regals de la defensa, però les intervencions de Mateu ho van evitar.

En el segon dels quarts la dinàmica va seguir igual, amb un joc pobre i donant facilitats defensives, fins que al final el contrari va aprofitar una d'elles per empatar el partit. Va ser llavors quan els nois es van posar les piles i en 5 minuts van aconseguir 3 gols que deixarien el partit resolt.

A la segona meitat l'equip es va limitar a seguir jugant, intentant posar en pràctica els conceptes explicats durant la setmana i les ocasions i els gols van anar arribant a poc a poc fins a un total de 9, amb un rival que va baixar els braços i ens va deixar jugar pràcticament a plaer.

Vam marxar de vacances nadalenques amb una bona sensació, veient que jugadors que semblaven adormits tornen a rendir al nivell esperat