AT. MASNOU 2 - 2 CEVILASSAR B

18.10.2010 10:54

S'ESCAPEN ELS TRES PUNTS A OCATA

L’Empat a domicili que va aconseguir el Vilassar B el passat diumenge té sabor de derrota per com es va desenvolupar el matx.

A l’equip li va costar ficar-se al partit i va generar certs dubtes durant els primers minuts. Fruit d’això, els locals van gaudir d’un parell d’ocasions de gol. De fet una d’elles la van acabar materialitzant per aconseguir avançar-se al marcador quan només es portaven 15 minuts disputats.Però a partir de llavors, el Vilassar va ser dominador del joc i de les ocasions de perill. D’aquesta manera, mica en mica, els nostres van anar creixent en el seu toc de pilota i van manar en tot moment en el joc del matx, arribant d’aquesta manera les primeres incursions a àrea rival.

Aquest domini va rebre la seva recompensa i es van aconseguir marcar dos gols, l’un gràcies a la execució d’un penal per part de Christian i l’altre després d’una jugada col·Lectiva finalitzada pel Josep. Tot plegat arribava abans del descans, i permetia al Vilassar afrontar la repressa per davant al marcador.

Al descans, doncs, s’arribava amb bones sensacions. I tant bé com va acabar la primera va començar la segona. I és que els verd i blancs van gaudir d’alguna ocasió per allunyar-se en el marcador però les van desaprofitar. A partir d’aquests instants el joc es començaria a tornar boig i el control de pilota no anava a ser possible, ja que els nostres es van contagiar del joc local, un joc impregnat de bogeria i verticalitat.Les bones sensacions van desaparèixer degut a aquest joc directe i també al gol que van aconseguir els locals a falta de 10 minuts per l’acabament de l’encontre. A més a més cal comentar que aquest gol va arribar en una jugada aillada en la qual l’àrbitre no va veure un clar fora de joc del jugador del At. Masnou.

Per tant l’empat va ser conseqüència de tota una sèrie de factors que fan que aquest 2 a 2 perdi gran part del seu valor: això es desprén d’un partit en el què comences perdent, acabes remontant, pots sentenciar i a falta de 10 minuts l’àrbitre adquireix aquell protagonisme que tant repugnen els entrenadors i els amants del futbol en sí. Victòria gairebé a la butxaca i gol tonto i il·legal que et treu 2 punts.

Van marcar:  Christian i Josep