AT. Masnou 0 - 3 CADET 'A'

01.12.2010 23:34

 

El Cadet visitava el Municipal d´Ocata per enfrontar-se al fins ara segon classificat. Començava el partit amb un domini total dels vilassarencs que, ben assentats al camp i amb una possessió de la pilota que fregava el 80%, tenia al seu rival ficat en la seva meitat del camp. Fruit de l´atac continuu dels nostres ens xiulaven un penal a favor llençat magistralment per Gerard Buitrago. Lluny de conformar-se amb aquest resultat el Vilassar de Dalt incrementava el ritme enfront la impotència dels masnovins que eren incapaços d´aturar el vendaval futbolístic vilassarenc. La tranquil·litat la donava Carlos Fernández, qui tornava a marcar per segona setmana consecutiva de falta directa, aquest cop però desde llarga distància.

En la represa el Masnou At. sortia convençut de la remuntada però ja en el servei inicial els nostres deixaven clara la convicció i ambicó que tenien fent que en pocs segons es creés una clara ocasió de gol. Els locals incrementaven la pressió sobre la sòlida defensa visitant incorporant 3 davanters, però els nostres, en una magnifica contra materialitzada per Tomàs Caldes sentenciaven el partit.

Ara toca mantenir aquesta intensitat fins el descans de Nadal per poder estar en la lluita final pels llocs de privilegi.