Ascens Infantil A

20.06.2012 13:34

Una 'temporada de 10' no podia quedar-se sense premi...

L'INFANTIL 'A' ÉS DE PRIMERA!

  • Una carambola de coeficients dóna l'ascens als de Juan García 
  • L'any vinent l'Infantil 'A' del CEV jugarà a Primera Divisió d'Infantils

Tard però ha arribat, i això és el que conta. Al final, després d'unes setmanes d'incertesa, s'ha acabat confirmant l'ascens de l'infantil 'A' a la Primera Divisió de Infantils. I tot gràcies als excel·lents números amb els que van finalitzar la temporada: en què només es van deixar punts en els dos enfrontaments amb els campions de lliga (el Vilassar de Mar). El Centre Esportiu Vilassar s'ha fet amb aquest ascens gràcies als coeficients: els infantils han aconseguit ser els tercers millors segons i, per tant, han entrat dins el "pack" d'equips que presumiblement havien d'ascendir en aquesta temporada.

El curs vinent d'infantils patirà una restructuració que, des del nostre punt de vista, no ens és gens desfavorable: i és que passarem de tenir "Primera, segona i tercera" a tenir "Preferent, Primera, Segona i Tercera" (aquesta última categoria és la que encara cal confirmar). La qüestió és que els verd i blancs fan el salt de Tercera divisió a Primera. Un salt de qualitat que innaugura el camí ascendent que estant buscant, des de l'anterior temporada, les dues categories competitives de cadets i infantils. 

La etapa de Juvenils ja gaudeix de Preferent i Primera Divisió. Ara sembla ser que ja comencem a veure el fruït del treball ben fet en les categories anteriors a la de juvenils: amb uns cadets que de ben segur tornaran a lluitar a les parts altes de taula (per intentar aconseguir l'ascens) i amb uns infantils que comptaran amb la important presència d'un equip a la Primera Divisió.

Des del club volem donar la enhorabona a tots els jugadors d'aquest Infantil 'A', al seu cos tècnic, encapçalat per Juan Garcia, Oriol Martínez i Rafa Aceta, i a la incansable coordinació esportiva del CEV (Sergi Gonzalez, Carlos Barberan i Josep López).

A tots ells i a la resta de família verd i blanca: moltíssimes felicitats per aquesta nova fita!

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode