Ascens a 3a Catalana - Temporada 14-15

10.05.2015 23:47

LA CRÒNICA D’UN ASCENS SOMIAT

  • El Primer Equip s'imposava al camp del Valldemia (0-1) i aconseguia l'ascens a Tercera Catalana proclamant-se Campió de Lliga a manca d'una jornada pel final del curs

 

“El gol de Christian, el gol de tots”. El vídeo del gol decisiu ja corre per les xarxes socials. Un gol que segons el seu propi autor: “és el gol de tots”. Un magistral llançament de falta que arribava al tram final, després de mil i una ocasions desaprofitades. Un gol que era celebrat com mai i que va desencadenar en un dels dies verd i blancs més especials per aquest grup.

Veure al Marcel portant les ampolles de l’equip mentre li queien llàgrimes d’emoció, mantejar al Jaume després d’una temporada espectacular, saltar d’alegria sobre la nostàlgica sorra d’un camp com els d’abans, abraçar-se i plorar amb tots i cadascun dels companys, aplaudir a tota l’afició i a tots els familiars i companys de club que ens han fet costat durant el camí, obrir ampolles de cava i ruixar d’il·lusió als qui celebren una fita mai aconseguida fins a llavors, veure com els jugadors del futbol base s’emocionen pel títol aconseguit, agafar aquesta mainada i somriure davant la càmera per congelar una imatge que perdurarà per sempre. I per arrodonir-ho, agafar la motxilla i passar 24 hores celebrant l’ascens amb els teus en un cap de setmana increïble.

 

Tot plegat, després d’una temporada de somni. Una temporada protagonitzada per uns jugadors fets a casa i que estimen aquests colors com ningú. Un curs on amb treball, esforç, bon futbol i molta il·lusió, s’ha aconseguit arribar fins aquí. Amb victòries indescriptibles lluny de Vallmorena, com la de Molinos o Pla d’en Boet (rivals directes); i amb triomfs realment èpics a casa, davant d’equips com Salessians o Atlètic Mataró.

 

Enrere queden les derrotes patides al tram inicial, enrere queden les temporades on sent el “amateur” pocs creien en que aquest grup faria les delícies dels seus afeccionats. Enrere queda, després del què ha demostrat aquest equip aquesta temporada. Una temporada que acabarà la setmana vinent rebent a casa al Sant Pol. Un partit on no només es celebrarà l'ascens davant l'afició local, sinó que també un encontre on els de Jaume Bonet voldran tancar la segona volta sense haver perdut cap partit (no perden des del 15 de novembre del 2014).

 

Ara, mirant endavant, tenim un futur prometedor: amb un planter farcit de jugadors formats a casa, un equip que competirà de valent a 3a Catalana i que amb el pas del temps s’anirà fent encara més madur i que s’anirà veient reforçat gràcies a les grans generacions de jugadors verd i blancs que venen empenyent amb força per darrera.

L’any passat es va fer un pas enrere molt dur. Duríssim i possiblement injust. Però va ser un pas enrere inevitable. Un pas enrere que, després d’aquesta alegria, ja comença a esborrar-se. Ara estem dues categories per sota d’aquella espectacular 1a Catalana. Qui sap si mai hi tornarem a ser. Però el més important de tot plegat és que el nostre Primer Equip, sense fer soroll, ha recuperat la il·lusió i ha tornat a connectar amb l’afició i el seu futbol base.

 

Moltes felicitats equip!!!! Gràcies afició i gràcies als qui heu col·laborat en les celebracions de l'equip!

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ I JORNADA 4CAT5

PROPER PARTIT: CE VILASSAR - AT.SANT POL (Diumenge 17 de maig a les 12'15h)

 

IMATGES DEL PARTIT I DE LA CELEBRACIÓ AL CAMP DEL VALLDEMIA 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode