APLAÇAMENT - FUTBOLMIX

26.06.2014 09:53

EL FUTBOLMIX S'APLAÇA I ES REINVENTA!

Aquest proper dissabte 28 de juny finalment no es durà a terme la 5ena Matinal de Futbol Familiar del Centre Esportiu Vilassar, la data de celebració d'aquesta edició es postposarà pel dia 20 de setembre; és a dir, per a l'inici de la propera temporada. El motiu principal: el baix nivell d'inscripcions. I un baix nivell de participació li restaria tot l'atractiu a aquesta gran festa del futbol familiar verd i blanc. 

 

En aquestes darreres edicions hem superat, i amb escreix, la xifra dels 20 equips inscrits... Però en aquesta ocasió el club calcula que de ben segur, encara que s'inscriguin alguns equips el mateix dissabte, no s'arribaria a una xifra raonable d'equips. Segurament tot es deu a què la temporada en sí ja fa dies que ha finalitzat i que la setmana aquesta d'impass (amb el pont de Sant Joan) també ha tingut la seva incidència: i és que sense entrenaments són molts ja els han desconnectat de l'activitat verd i blanca. Al mateix temps, d'altres motius també són evidents: el mes de juny està saturat d'actes com els dos caps de setmana amb Torneig de Futbol Base o també la Festa de l'Esport a la Illa Fantasia. És per això que s'ha decidit que el millor serà reservar l'energia i concentrar totes les forces en realitzar una gran Matinal de Futbol Familiar a l'inici de temporada. Una idea que, en principi, té la intenció de quedar-se com a fixe: és a dir, que a partir d'ara la intenció serà la de dur a terme aquesta Festa a cada inici de curs.

 

Des del club demanem disculpes a tots aquells i aquelles que ja s'havien inscrit* i que tenien, com tot el club també, moltíssimes ganes de tancar el curs amb aquesta gran festa. Però insistim en què el número d'equips no és el més òptim i és per això que s'ha decidit "aplaçar i reinventar" el Futbolmix. Ampliarem més informació a mida que s'apropi el mes de setembre: però ja podeu comptar amb què el dissabte 20 de setembre teniu una gran cita al Municipal! Segur que tots tornem de les vacances amb unes ganes increïbles de jugar a futbol!

 

*Pels qui s'havien inscrit: podeu passar per les oficines perquè es retorni l'import de la inscripció o si ho preferiu podeu conservar la inscripció de cara al setembre.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode