Analitzem el Futbol Base

06.11.2012 13:17

L'ANÀLISI DE JEP JIMÉNEZ

 • Tot el nostre Futbol Base mirat amb lupa per un dels entrenadors que més fronts oberts té al club
 • Analitzem el primer mes de competició de les nostres categories de formació

 

Aproximadament cada 1-2 mesos anirem gaudint d'una secció molt especial al programa FORA DE JOC: es tracta de l'anàlisi de tots els nostres equips del futbol base per part de l'entrenador Jep Jiménez.  L'entrenador nacional del CEV gaudeix de molta experiència en les categories de formació i dins la nostra entitat està entrenant a forces equips. D'aquesta manera el Jep (Josep Antoni Jiménez) es veu obligat a viure intensament moltes hores de futbol a Vallmorena. Així doncs: la seva opinió, el seu punt de vista, el tindrem en compte per analitzar tot el nostre gruix d'equips. Podeu gaudir d'aquestes següents línies en forma d'audio: tot escoltant el darrer Fora de Joc (enllaç al Podcast del programa)

 

PREBENJAMINS

 • Prebenjamí C-D (Edu Romero, Pere Bascú, Nil Oleaga) (Prebe D: G28 Prebe C: Grup27)

Un grup amb molt potencial. Oblidant les dades de competició sembla que s'estant adaptant molt ràpid.

 • Prebenjamí A-B (Sergi Gonzalez, Eric, David Lopez i David Casany) (Prebe B: G25 i PrebA: G23)

Els de Sergi Gonzàlez demostren una gran capacitat de millora i és molt plausible el canvi respecte a la temporada passada. El joc que volien desplegar ja en l'anterior campanya aquest curs el comencen a poder mostrar millor gràcies a ser un equip, ja, de segon any.

 

BENJAMINS

 • Benjamí F (Josue Molina) Benjamí F:  (Grup21)

9 punts en 4 partits disputats. Els de Josue Molina són el millor 'F' de la història del club. Pot sonar a broma però no ho és pas: és molt important que una lletra com la 'F' gaudeixi de bons resultats i de bona qualitat formativa. Sorprenent equip de 1er any.

 • Benjamí D-E (Pedro Quijada, Esteve Forgas, Xavi Petit) (Benj E Grup20 i BenjD Grup19)

Un dels grups més prometedors del club. Molt nivell dins les seves files i dins el seu cos tècnic encapçalat per Pedro Quijada. Un alt nivell que s'està demostrant setmana rere setmana amb resultats molt positius i amb un gran joc desplegat. Els resultats d'aquesta setmana no han estat favorables (davant equips forts) però cal tenir en compte que som de primer any. 

 • Benjamí C (Esteban Molina, Javi Estévez) (Grup18)

El gran treball d'Esteban Molina es veu reflectit en les cares dels jugadors. Tot i que els resultats no són favorables, estan amb molta confiança.

 • Benjamí A-B (Carlos Barbe, M.Reyes, Javi Estévez, Joan Rodon) (BenjB: G17) (BenjA: G2; 2a div)

Clars candidats a l'ascens a la 3a divisió (amb un increïble ple de victòries). Pel que fa la 2a divisió estem davant una lliga molt dura i molt competitiva. En aquest darrer cas s'està donant la cara davant rivals molt potents (davant els quals s'ha perdut sempre per la mínima). Els de Carlos Barberan seguiran donant guerra fins al final. 

 

ALEVINS

 • Aleví C-D (Jep , BernatGispert, SamuelGuerrero) (Aleví D: G19 4ta div) (Aleví C: G14 3a div)

A 4ta divisió es va començar amb mal peu: 2 derrotes i mal joc. Una circumstància que s'ha arreglat a les últimes 3 jornades: en les quals ja es torna a reconèixer el gran equip que són. A 3a divisió estan situats en zona de descens: immersos en una lliga d'un nivell molt alt i amb rivals molt durs. La salvació serà un objectiu complicat: però lluitaran fins al final per aconseguir-la (el primer pas: la darrera victòria davant el Montcada).

 • Aleví A-B (Emilio Gomez Pova, Borja Bou, Marc Gasulla) (grup5 i 6 – 3a divisió)

Pel que fa al 'B' l'objectiu de l'ascens passa per estar fins davant els què sembla que seran els principals rivals: Cabrils i Premià. Davant aquests últims es va perdre en un ajustat partit. La lliga, però, és molt llarga i sembla que serà cosa de 3: d'entre ells un Aleví B que segur que lluitarà fins al final per aquesta lliga. En quan a l'Aleví 'A' és l'únic equip que dins la seva lliga ha estat capaç de guanyar tots els partits. Juventus i Montgat seran els clars opositors. Però si amb el 'B' es veu una dura lluita entre 3: aquí crec que ningú podrà aguantar el ritme dels jugadors d'Emilio Gómez i Borja Bou.

(escoltar entrevista a Borja Bou sobre els Alevins A-B > min45)

 

INFANTILS

 • Infantil C (Emilio Gómez, Borja Bou, Alejandro Estrelles) (Grup 33 – 2a divisió)

Els d'Emilio Gómez Pova i Borja Bou acabaran a la zona alta de la classificació. Tot plegat en un grup un tant peculiar perquè està plagat d'equips del vallès. El Mollet és el lider intractable però estic convençut que els nostres podran ocupar les següents places d'honor i quedar aprop dels molletans.

(escoltar entrevista a Borja Bou sobre els Infantil C > min 47)

 • Infantil B (Josue Molina i Aitor Fernandez) (Grup 29 – 2a divisió)

Una lliga molt complicada per viure un primer any d'adaptació al futbol 11. De moment: 11è classificat i sense cap tipus de presió. 

 • Infantil A (Sergi Gonzalez, Esteban Molina i Esteve Forgas)  (Grup 4 – 1a divisió)

Els de Sergi Gonzàlez i Esteban Molina es situen a meitat de taula en la què potser és la categoria més dura en la que milita un equip del CEV. Cap dubte que l'equip anirà a més amb el pas de les jornades. Una millora que ja s'ha començat a veure en les darreres jornades, en les quals, després d'un mal inici, els nostres infantils han aconseguit 7 punts de 9 possibles.

(escoltar entrevista a Sergi González i Joan Martínez sobre l'Infantil A > min 49)

 

CADETS

 • Cadet B (Carlos Barberan, Fernando Galeano, David Casany) (Grup 20 – 2a divisió)

Líders en solitari. Esperem veure com rendirem en enfrontaments directes amb els equips potents de la competició. Sembla que Canet-Calella-Malgrat seran els durs competidors de 2on any en aquesta lliga: ja que només han perdut punts en enfrontaments directes. En el cas dels nostres cadets de primer any hem de dir que han jugat només amb equips d'abaix però que els hem guanyat amb molta solvència. Els de Carlos Barberan, malgrat ser de primer any, estaran lluitant a la zona més alta de la taula fins al final.

 • Cadet A (Esteban Molina i Eric Borland) (Grup 19 – 2a divisió)

Un empat entre Cirera i Cabrera a la jornada2 ens permet caminar líders en solitari. Crec que és complicat que Cirera i Cabrera puguin seguir el ritme dels de Molina. Amb aquest pas ferm el nostre Cadet 'A' anirà guanyant ventatge setmana rere setmana fins a ser campions. En breus tenim un plat fort: "Cirera  vs CEV". Aquest hauria de ser el segon cop sobre la taula; el primer ja es va fer al camp de La Salle.

(escoltar entrevista a Esteban Molina sobre el Cadet 'A' > min 43)

 

JUVENILS  

 • Juvenil B (Jep Jimenez i Pere Bascú) (Grup 5 – 1a divisió)

El Juvenil B sembla que, tal i com s'està mostrant, acabarà aconseguint el seu principal objectiu: la salvació (1a divisió). Esperem que aquest objectiu s'assoleixi quan abans i millor (aconseguint els punts necessaris). De moment s'estant guanyant els partits amb solvència i amb un gran joc.

(escoltar entrevista a Sergi Viña, jugador del Juvenil B > min 35)

 • Juvenil A (Cristian Lopez Valenzuela, Sergio Nieto, Emilio Gómez Pova) (G2- Preferent Juv.)

Estem a la Jornada 7 i els de Cristian López es troben a 5 punts del líder i també a 5 punts del descens: per tant estant immersos en la tranquila zona de la mitja taula. Dependrà dels propers compromisos (el mes de novembre-desembre) el saber si el nostre Juvenil de Preferent estarà en posicions capdavanteres (sense patir i lluitant amb els aspirants a l'ascens a Nacional) o en posicions més baixes (intentant lluitar, com l'any passat, per no perdre la categoria).  De moment: bon inici de lliga i bona reacció (a Sta Perpetua i davant el Masnou) després de tres jornades sense puntuar.

(escoltar entrevista a Javi Estévez, jugador del Juvenil 'A' que va debutar aquest passat cap de setmana amb el Primer Equip > min 29)